<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at 2006-10-14 05:16:

女人可好兇狠咖...................
Originally posted by Triangel at 2006-10-14 05:18:

你比張 AE/Chxxx 佢明天出去Shopping, 你咪店過"look" "借" law
佢地個個一早都有喇..............但已經唔鍾意玩"任碌",依家成日要我陪shopping.....
Originally posted by clkgtr at 2006-10-14 05:27:

仲兇人地~~~~
Originally posted by clkgtr at 2006-10-14 05:28:

免治JJ, 等你駁都無得駁
唉............第日同佢地講數都要戴定護陰.........
Originally posted by clkgtr at 2006-10-14 05:30:

唉..........一講碌JJ,又有人"入侵"書房催返房............交功課喇.....
Originally posted by clkgtr at 2006-10-14 05:31:

唔好咁, 錫番先
好!出發去游水~
順便試埋個香蕉批~~~
累死人喇~~~~~ +0+""

頭先C囡喺海中心爆奶!佢件bikini 心口條帶斷左,笑到我死咁滯~~~
佢仲話係再發育徵兆喎............我物笑佢 35E 再發育變怪獸喇~~~

結果.............佢返到屋企話決定陣間要我陪佢shopping!(shop親都幾粒鐘咖~) 仲要陪佢去買十件泳衣,今晚逐件試比我睇..........無陰公呀~~~

身心疲累小boyboy絕筆
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-14 15:00:

下次我試俾你睇
死仔仲笑~
試bikini 呀?

我off 喇,再唔訓陣死咖喇~
say 個 hi 先~
躝完街,大出血!(不過買嘢唔係我...... )
dinner time ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。