<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-18 16:14:

忍唔住加o左分俾你呀~~~ 你講得非常岩!^^

double up~
Originally posted by gn00987333 at 2006-10-18 17:50:

我冇感覺
gn,你做乜?
鬧情緒呀?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-18 19:17:

鬧姨媽遮 ~~~
哦~~
咁都好d~ 姨媽係愛嚟鬧咖嘛~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-18 19:28:

不過我唔捨得鬧 ~~~

加菲貓大姨媽 ~~~~
哈~ 多謝你唔捨得鬧先,duff~
不過,似乎有d 朋友有d 嘢喎~
我就唔知咩事,亦唔駛搞到咁複雜,不如簡簡單單攤出嚟講啦~
Originally posted by CHECSS at 2006-10-18 19:37:

開始大個仔喇,d 提議雖然唔係全部可行,但真係唔錯~
以後要改口叫返你CHECSS 咖喇~
Originally posted by coolala2005 at 2006-10-19 00:22:
Hey~各位bros & Ladys~

我好好~大家不用憂心~我仍然係我~

但我需要少少時間去 "調節" 我o既心理狀況~

而家好眼訓~所以要閃人~

good night all~~~~
sorry 呀 lala~ 幫唔到你d 乜................但我一定支持你~
一切在心。
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-19 01:01:

........................
無階級之分、無國界之別、無年齡之限、無種族之歧,呢d 朋友先可以交心,先可以叫做"真正朋友"!
Originally posted by ckyckk at 2006-10-19 01:49:

Miss you....
..............

少一個頑童,俱樂部就少一分歡樂..............
少一個朋友,小頑童就少一份心機..............
少一個蠢警,儍版主就少一份動力..............
少一個喇叭,港男區就少一把聲音..............

所以,一個都不能少,無論幾灰我都一定等!
Originally posted by ckyckk at 2006-10-19 02:10:

我都冇諗過要離開[頑童]

始終呢度係我玩既第一個Forum

有好幾位我敬佩既人(大皇你係其一)係度

只要大家唔好誤會我,仲歡迎我就夠
你講乜呀雞仔......................?
邊個有資格唔歡迎你????
我都無咖.................

有誤會?
Originally posted by ckyckk at 2006-10-19 02:33:

唉...應該係自己胡思亂想
鑽入牛角尖啦

唔知點解自從揹住另一個名後
自己變得好敏感
成日疑神疑鬼
覺得同[頑童]兄弟/甚至EF都好似有左隔膜咁
吓......................?!

我叫得你去,係大大方方名正言順咁叫你去~
係以"頑童雞仔"身份過去~
你做埋admin 好未?你喺[頑童俱樂部]都係"頑童雞仔"!
嗰度,我叫佢做"友壇";我叫得我最得力、最信任嘅"頑童"過去,係因為有一班好兄弟喺嗰度開天闢地!
只要無任何傷害,d 乜東東利益衝突,I DON'T CARE~

而我,亦要繼續我"湊仔公"嘅責任,照顧班孤兒仔~
有我一日,你地入得嚟就係[頑童俱樂部]嘅骨幹,無人可以作任何傷害,admin 都唔得!
因為你地個個先係[頑童俱樂部]揸fit 人,唔係我~

[頑童俱樂部]只重視一份赤子之心+一份快樂感覺,其他身份關人叉事咩~
咪儍啦死儍雞~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。