<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2006-10-19 18:49:

不如姑太婆la ~~
你係boy氏第38代 , 佢係boy第35代咪得羅~~
要唔要幫你作篇 "我x了姑太婆" ???
知你個衰公江山易改本性難移咖喇~
咁要唔要小弟幫你作篇 "我了結了甘國武"?
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-19 18:51:

以後可能要爸打你幫手指教下喇
有乜指教唔指教喎........講埋d 衰嘢~
同你地幾個邊有計?

有問題出聲啦爸打~
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-19 18:52:

死野甘~又話變好左既
引用AV 教父so1874 名言:
"信佢一成,雙目失明"呀~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-19 18:56:

期待 Boy Boy 「破處」之作 ~!!!!!!!
死仔包第二d 又唔見你咁踴躍~
Originally posted by 甘國武 at 2006-10-19 18:58:

我變好左la~~
今次只是義助boyboy~~
義你個頭~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-19 18:59:

名牌左仔熟過我呀~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-19 19:01:

因為 Boy Boy 你有幾可「破處」丫 ~~~
我留返結婚先「破處」咖~~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-19 19:03:

我啱啱去輪平安米輪左兩包"金象牌"吖嘛~
我攞綜援咖咋~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-19 19:04:

你件淫賊~~~
Originally posted by 甘國武 at 2006-10-19 19:06:

就話你在日本x女 , 點知x埋自己姑太婆~~
(同時發現自己原來係 日本人)
日本x女,發現自己原來係日本人...........都無問題喎~
不過x埋自己姑太婆.............eeee,核突呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。