<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SCM at 2006-11-8 22:00:

boy佬
石仔~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-11-8 22:03:

排名就是力量~ 排名幫到你!!!~ 信者得救!!!~~~~

朋友~ 信巨人~ 巨人打鳩你!!!~~~~

巨人我愛你
鹵味呀~~~~~
我打鳩你呀~~~~~
Originally posted by d228216 at 2006-11-8 22:07:

咁你用咩接線....RCA , S-Video, 色差, VGA 或其他???  
S-Video 咋...........乜料?
Originally posted by d228216 at 2006-11-8 22:24:

要用色差先出到 1080i 嫁
咁我又唔曉噃...............
佢有乜我插乜咋~

買定玩DOAX2 呀???
Originally posted by coolala2005 at 2006-11-8 22:30:

阿仔~ 又唔講野~ 信唔信我打你屁股丫喇~~~~
叫呀靚女版主打佢屁股佢就即刻開聲喇~
Originally posted by d228216 at 2006-11-8 22:37:

色差線要自己買....冇包 80蚊一套

DOAX2... 主要玩 test drive 同 Need for speed...
色差線呀.........
一般影音鋪有無咖?

主要玩 test drive 同 Need for speed? 咪扮嘢呀吓~
Originally posted by coolala2005 at 2006-11-8 22:44:

呢樣野個個都知喇~~~~
殊..........................................
Originally posted by d228216 at 2006-11-8 23:18:

要去賣 XBOX360 果D地方先有.....我就想用 vga線去我部 MON, 想問吓有冇人用過
啱啱出嗰陣我喺188買,件妹都無叫我買d 乜線.........
用vga 線去MON玩好d 咖?
Originally posted by d228216 at 2006-11-8 23:28:

件妹見到你都暈L咗啦....識L叫你買咩.....

用vga 線去MON玩好d 咖---> 我個人方便啫, mon解像度高dd
又玩我..............................

哦................高清唔夠mon高咩?
等我仲買左部sharp for 360 同 PS3............
高清依家抵喎,46" 48K咋~
Originally posted by d228216 at 2006-11-8 23:32:
有個好網址
http://www.hacken.cc/bbs/thread-9826-1-1.html
哎呀................要睇吓先喇~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。