<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2006-11-11 03:38:
BOYBOY~~~

right here
Originally posted by ngw at 2006-11-11 11:58:
.................

我想用返舊A/C呀,一張相都睇唔到,唔掣.......
gerger,你..................
唉.................
Originally posted by playbr2 at 2006-11-11 17:54:

你仲吾help佢......就死喇
playplay...............
有苦衷呀..................
唉......
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-11 18:35:

甘仔單野點呀e+???
你仲大鑊!
唉.............掹緊你飛喇...........
如果可以,同BeachBoy say 個 sorry 啦............
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-11 18:40:

佢釘左 , 仲點say sorry???
用呢個 a/c say 啦慒佬............
再唔 say ban 咖喇......
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-11 18:50:

我唔係串 , 但我唔真心的說話
真係好難感動到人的
上次託朋友(e個acc果條友)果封求情信
感動到人是因為出自真心
唉~ 甘兄,從來只有你開小弟炮,小弟有好多嘢都"暗啞底"............
心照算喇..........
但你都知大B佬 (BeachBoy) 佢性格唔同小弟,而且佢價值觀同你好唔同,你同佢咁頂佢又點忍受到?始終佢係版主、係admin 代行人,你唔比面佢,同唔比面admin 有乜分別?
可以嘅話,say 個 sorry 啦甘兄..........
Originally posted by coolala2005 at 2006-11-11 18:57:
貓仔!~~~~

http://www.u-file.net/f-nqg5542
la~ la~~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-11 20:05:

如果只是 形式上 就可以 , 那ok
但真的嗎???
何為形式上?何為實際上?
游戲規則固然要遵守,始終要尊重人身份..........
你肯道歉我肯幫~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-11 20:29:

老實說 , 我 "哦 ... sorry" 咁佢會接受咩???
虛偽的話 , 在被炒時說過 , 但人家又不受~~
甘兄,你開口粉腸埋口粉腸,有無比過面人?
你要人比面尊重你,但你又有無比面尊重番人?
你做版主做到比人炒,有無諗過檢討過自己有乜問題?
admin對你仲有一份重視但你都無珍惜......
ban 你有乜咁難?但小弟同admin 真係唔想..........不過你叻到同大B佬開炮,你教我地點做?
人必自侮而後人侮知.......如果連自己喺乜位置上都未知,更叻都無用啦..........
Originally posted by 自由神 at 2006-11-11 20:49:
小弟係新仔!頑童入面我相信自己係最新果個!
對於甘生...........小弟雖然對佢既另類思維有所保留,不過甘生也不失為一好漢
希望甘生三思而後行,所謂退一步海闊天空!
我好鐘意甘生既精選嫁!
唉.................同感~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。