<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-11-22 21:39:

豪門恩怨2006~ ~
hahahahahahahaha~~~
豪門恩怨咁"娘"? [頑童俱樂部2007] 喇~~~
乜都話知佢,最緊要開心~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-11-22 21:44:

甘仔單野又點???
邊有可能咁快解決到?
比d 時間啦
Originally posted by CHECSS at 2006-11-22 21:46:

Originally posted by CHECSS at 2006-11-22 21:50:

go out to buy a drinks, will be back later~
Originally posted by coolala2005 at 2006-11-22 22:12:

大叔~ 要10000分先睇到咖~~~~
o..................shit...............
so who d/l that??????
A佬?d佬?雞仔?
Originally posted by CHECSS at 2006-11-22 22:13:

two , please
no problem~
I owe you one, ask for that when you're 18, both gals & wines~
呢段日子,我無乜時間喺度。
但呢段日子,我反而睇到好多、好多嘢。
相信如果唔係EF,我地大家都唔會認識到大家。
仲記得未有[頑童俱樂部],我只係一個對網上世界充滿好奇心,對論壇覺得好有趣嘅人。
有十分有見地嘅人,亦有非常無知嘅人;當然,更有荒誕無論嘅人。
對於一個長時間處於花花碌碌世界嘅我嚟講,網上世界好有趣。
有趣在於,大家無視各種階層、各種背景、各種文化,聚首一堂。
唔知係EF好彩定唔好彩,我決定留低,同大家交朋結友。
身邊友好反對嘅反對,嘲諷嘅嘲諷:你一日廿四小時都未夠駛,咪癡線啦!
話知佢。要揾我就入嚟啦~
一直相安無事,柴哇哇風花說月。
admin係乜人我從不在乎,版主係乜人我從不在意;斗胆d 講一句:物又係人一個?
你敬我一尺、我敬你一丈就得喇...........做朋友,不外乎待人以誠啫~
後來,EF制度有變,我無意見。
比乜意見?自問乜都唔知頭唔知路,學乜人比意見?靜觀其變啦。
强出頭,無益;夾硬講,無知。
結果安然渡過.......縱使人人話admin貪錢,我只得一個疑問:係咩?真係貪錢貪得咁小?究竟有無人明白真係貪錢係點咖?真係貪錢點解唔好似d 日本仔網站咁pay to join 呢?
不過,在為小小會員嘅我,毋謂出聲,又唔係搏乜。

一段日子後,有版主"失踪"。
與此同時,有"活躍會員"出現。
有多少斤両,但目空一切,個人修養差,道不同。
寒喧幾句好了。
每個人,總有自己一套啩~
又過左一段日子,"活躍會員"陸續出現。
好奇怪,早已相識咁.............但總喜歡同版主抗衡,每一不如意就留msn 比其他會員聯絡......
原來,係借意拉客~
幾好玩,得到賞識,身兼兩壇版主。
得唔到賞識,成功拉到客,自己個壇多個fans,威威~
哇.............咁都得?乜網上世界都咁仆街?
又有版主"失踪"。
EF已經無乜人,得d 佬、左仔、樂兄等幾個版主..........幫吓手先。
假設之下,原來估計正確~
開戰!
一路順利,對方都算比面,超級版主都嚟踩場。
d 細嘅小弟應付,大嘅留比版主處理。
完場,無難度。
同玩master mind 或者risk 差唔多........又幾好玩噃~

(to be continue............)
Originally posted by lywv5 at 2006-11-23 00:45:

hi coolala2005
can u pls help me to download sth (coz it need 600 points)
are you the friend of lala?
Originally posted by d228216 at 2006-11-23 00:45:

小弟以不变應萬变
巴L閉喇你~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。