<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2006-11-23 16:29:

你住沙田.....好危險嫁咩??
叫佢去黃埔打機啦~
back already but need to check post ma~~~
dinner first, will be back later~ ^^
............
"外侵"一事完結後,表面一切如常。
但我發覺,EF出現左一個問題:版主同會員唔齊心,成日都有拗撬,火藥味好濃。
係因為呢件事?定抑或問題存在已久?
究竟有批版主同會員去左邊?蒸發左?
既然有心喺度,有心令大家有一份歸屬感,唔諗咁多喇,不如整個小竇口比大家鬆吓啦。
當時,我未開過第二個post,都係reply多。同A佬、左仔、d佬傾完,好支持,心深感激。
[頑童俱樂部]開張!
仆街吖...........玩到癲哂...........咁先係我認識嘅EF嘛!
人係少d,都好過一盤散沙吖。
朋友陸讀入嚟,好高興。
咁物幾好~ 版主又係人,會員都係人,有乜攤開嚟講咯。
與其令人屈服,不如令人信服啦~
溝通係好緊要,唔理係乜人,都係想上嚟鬆吓之嘛........傾多d,打開心扉啦。
當然,作為一個小小會員,我憑乜去令人信服?
幸好有d佬、左仔呢兩個版主級全力撐住,又有A佬同我唱雙簧,好快活。
由2005年11月17日一開始,呢個俱樂部都無停過咁嘈,第二日追post 追到仆街........
當時我諗:希望可以幫大家喺EF帶嚟一份朝氣啦,一團和氣就足夠。

兩日後,2005年11月19日。
一訓醒,login EF。
版主? [港男俱樂部]?
乜嚟咖?食得咖?
咪住先...............我地個"小竇口"呢????
喺度,搬左過嚟.......嚇死人咩!
搞乜呀?原來係"成人區"。
好吖~ 風花雪月我啱喎~
不過,[港男俱樂部]版主要做乜咖?
基本操作我都未識,好彩有00仔熱心教導........
d佬左仔佢地仲唔第一時間幫拖咩,嗱嗱聲頂住~
都未知點做,版規都未諗,甘爺已經殺到!!!!
"三朝元老"兼"性版"前版主駕臨,第一時間送[港男俱樂部]兩件大禮。
"冰文"一篇+"人妖露J 圖"!
有文有畫,賀壽一樣..............但係,我點頂呀........?
d 佬手快,即call admin 同呀樂,移帖!
衷心感謝!
一移帖,甘爺已發難!
到版務區發難再轟!氣燄真大!
禁住言先啦.......d 佬夾硬撐住先。
呀新版主,呢區係你主持,要出吓聲喇..............新人唔駛做呀?!
話哂前版主+資深會員,仲有fans 添!
目中無我就梗咖啦!我算老幾?
網上世界,識我老鼠咩?諷刺!
點做好呢?
點可以令問題解決呢..........?
可以用錢解決嘅問題就唔係叫問題,咁呢個問題比錢得唔得咖?
唔得咖!呀"蝦毛版主"~~~
呢個真係問題呀。
點搞................?

(to be continue..........)

refer to:
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ight=&page=1470

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-11-24 at 12:33 AM ]
Originally posted by ckyckk at 2006-11-25 16:38:
雞仔,你儲夠d 日本妹未?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-25 18:19:

~は来る
duff,你地d 賭波料夠唔夠多?
Originally posted by d228216 at 2006-11-25 19:27:

買咗新玩具
咁快收到風?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-25 19:29:

你開左區應該會隨之而增加~
儲定多d 料,一出就狂post 啦~
通知定bigT佢地呀~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-25 19:30:

BoyD總理
呢排去左邊度玩呀??
係比嘢玩呀~~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-25 19:34:

通知左喇~~~~
佢E排要招呼大姨媽唔得閒 ~~~
呀大姨媽會踢返佢過嚟咖喇~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-25 19:34:

比囡囡玩JJ ?
身子又有嘢煩、公事又有嘢煩、感情又有嘢煩 (係時侯要做乖仔喇.... ),又要諗好d 新區............
最慘隻行貨DOAX2,有問題咖~~~~
(好彩水貨陣間到手~ )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。