<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-25 19:36:

弊在佢大姨媽會踢到佢「內傷」架~~
我地同佢塞肛療傷咯~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-25 19:44:

身子煩 = 有左???
公事煩 = 升職但減薪???
感情煩 = 空中小姐 識左 警務人員??
做乖仔 = 孝順父母????
DOAX2 咩黎架 ???

全部都唔多明添~~~
有左                         = 叉住~~~~
升職但減薪                = 我都想仲有得升........ 煩new project 呀~
空中小姐識左警務人員 = 出現"新角色".............
孝順父母                   = 不嬲咖啦~ (係"新角色"要我做乖仔專一呀...... )
DOAX2                     = Xbox 360 沙灘排球2 呀~

明未?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-25 19:45:

隻甘入去療傷!?
死人咖會~~~
Originally posted by belibala at 2006-11-25 19:58:

say goodbye to being a "bachelor"?
hahahahaha~~~
拍住拖先啦~
呢隻蜘豬精好叻女好知我心意咖~
Originally posted by CHECSS at 2006-11-25 19:58:

C袋~~~~
Originally posted by CHECSS at 2006-11-25 20:05:

輸左 ar ................
輸乜呀?
Originally posted by CHECSS at 2006-11-25 20:10:

曲棍球 , 輸俾DBS
d 波俾唔到我地 ...............
CHECSS vs DBS?
輸幾多呀?
Originally posted by CHECSS at 2006-11-25 20:14:

等我仲拉開DBS d defender ..............
你拉開DGS d 啦啦隊女仔條裙我就話你叻喇~
Originally posted by CHECSS at 2006-11-25 20:16:

KCC vs DBS
0:2
雖敗猶榮啦,DBS喎~
Originally posted by CHECSS at 2006-11-25 20:20:

我去 kings park 打波 , 成日經過 DGS , 但次次都見唔到有美女
揾吓啦~
DGS好多好嘢咖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。