<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at 2006-11-26 02:52:

用嚟拮...........
用嚟拮到賀嘅男來賓~
女來賓等我拮~
Originally posted by clkgtr at 2006-11-26 02:54:

啱啱線改左~
Originally posted by ckyckk at 2006-11-26 03:01:

其實可以玩做 [圖,文,片]並荿
每...
perfect idea~~~
let's so it~~~
let me think how to make this~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-26 09:51:

身子煩  ≠  有左  =  D「精」力耗盡晒???
即係升到冇得再升......... 咁L串.........
煩new project  =  公司定EF??? (定 for 條女 ? )
"新角色" 係咩職業架今次 ???
有咩特徵呀 ??? (我係未知呢個咋....)
"新角色"要你做乖仔專一 ???
即係佢知道晒你D「性史」??
乜你唔係分開溝既咩???
Xbox 360 沙灘排球2  =  我無 Xbox
我等緊 4 月考完買 PS3 ~~~
「精」力耗盡晒 = 唔担心,仲有大把貨~ 係呢排身子好似弱左,易感冒....

咁L串             = 唔係串,係我都仲想升,不過有排......我個position 揾小小毛錢就好易,升多一級就好難..... (所以揾唔到多多錢咖~ )
煩new project    =  公司    (EF+ 條女 都有d 咖~ )
"新角色"           = 唉.................點講呀大佬....?
"新角色"要你做乖仔專一 ?  
即係佢知道晒你D「性史」?
乜你唔係分開溝既咩 ?  = 呢個乜都知哂咖! 佢嗲到我暈~ 但佢唔比我咁花心喇,仲想"糟"肥我唔比我溝女........... ("糟"得肥我先算啦~ )
我無 Xbox           = 嗱嗱聲去買啦~ 沙灘排球2 好掂呀~~~
我等緊 4 月考完買 PS3 = 千祈咪買住,部機好多小問題,load bru-ray 好慢!
d game 成日窒~
Originally posted by belibala at 2006-11-26 16:15:
hey, brother B & brothers here,...
what is that thing???????
I'd got no idea for that..........
Originally posted by Duffy at 2006-11-26 16:19:
潺潺的溫BB~~~~~
揾小小毛錢就好易,升多一級就好難  =  董事總經理 ~~~
條女有咩new project   ???
點講? 講職業 ~~
(講埋三圍更佳 XDDDDDDD
BTW....點解呢個乜都會知哂 ge ????
你口疏定佢勁 ???
嗲到你暈咁L正???
等緊閣下變 "Fat Boy" ~~~
要考試呀.......唔買住.................
4 月考完D小問題都解決晒啦~

Duff
潺潺的溫BB =
董事總經理    = no la~ 我係攞綜援人士~
條女有咩new project   ???
點講? 講職業 ~~
(講埋三圍更佳 XDDDDDDD )
嗲到你暈咁L正???

= 條女嘅new project 物係要我修心養性咯~
職業?唔講~ 三圍?極好~~~
佢超嗲呀~~~ 都好難叫佢唔嗲~
等緊閣下變 "Fat Boy"  = 我油浸都肥唔起咖..........

要考試呀.......唔買住................. = 考完試買咯~
4 月考完D小問題都解決晒啦       = 好難講,我有個friend 買左之後隻bru-ray 入左出唔到,拎返代理話無貨換要寄返日本,等兩個月........
Originally posted by ckyckk at 2006-11-26 16:32:
.......................................................  gn ~ .........................................................
.................................................雞仔~ .................................................

Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-26 16:26:

I dun wanna wear a black stuff on my neck on that two days ~
try to wear something black around your dick is fine~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-26 16:45:

What you prefer me to wear around that ?
condom?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-26 16:46:

今晚覆你 ~
而家唔得閒 ~~~
哈~
又好~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。