<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-12-1 20:50:

時事政治區 己經係死城 , 我唔想我個post陪葬 ...
"時事政治區"正在大興土木,百廢待興。
做人唔可以見一個地方衰落就一走了之劃清界線,飲水思源盡力幫忙先叫正面。
小弟謹代表"時事政治區"謝過甘兄發表。
Originally posted by SCM at 2006-12-1 20:56:

比差佬嚇傻左
得唔得
差佬?
乜事?
Originally posted by SCM at 2006-12-1 21:00:

係就係通櫃 不過件事係咁既:

補習時 上一班有人唔見電話 報左警 原來條友放左喺櫃筒
車~~~
電話咋,駛鬼報警咩~~~
仲要原來放左喺櫃桶,好肉酸啫~~
Originally posted by SCM at 2006-12-1 21:05:

刀下留人
呢度回覆有無意義都拎唔到分 我不損人 亦不利己 冇做錯
而且你要睇諒我比差佬嚇傻既問題
lala 整蠱你之嘛~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-12-1 21:05:

andy兄 , 金兄 的時代
時事政治區 可謂最興盛
二人被悶走 , 斷然無因???
與其保留想當年思想,何不向前看?
而且,所謂andy兄甘兄的時代, 時事政治區亦不見得有何興盛~
Originally posted by SCM at 2006-12-1 21:08:

但係我就覺得係我嗰班坐嗰個位條友想偷
係有差佬黎到先心虛扮喺櫃桶執到
呢個世界乜人都有,你都要小心留意呀~
我以前都試過争d 比人綁票,所以依家去玩都一定有人喺身邊.......世途險惡呀~
Originally posted by coolala2005 at 2006-12-1 21:19:
PK丫~ 變天添~

改革開始!
Originally posted by coolala2005 at 2006-12-1 21:38:

我move 緊估估下~~~~
Originally posted by AWU at 2006-12-1 21:41:

A佬,去你個新竇喇~

d佬,各[色]其色你入唔入去坐鎮呀?係就加埋你名喇~
Originally posted by d228216 at 2006-12-1 21:55:

我出post +分 好過
你鍾意點都得~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。