<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at 2006-12-1 22:51:

八爪魚
你估我係三文魚咩~
Originally posted by playbr2 at 2006-12-1 22:54:

.....你吾當保鏢係朋友不特止 , 仲將朋友當保鏢
哇..............砌到咁盡?!
Originally posted by ngw at 2006-12-1 22:55:

金槍魚
呀蛙先係金槍魚~
"toro"嘛~
Originally posted by playbr2 at 2006-12-1 22:59:

Rich Salmon
我係一條扒逆水等交配,身體潺弱嘅poor salmon..............
Originally posted by playbr2 at 2006-12-1 23:03:

我一直以為解『公牛』添
紅牛就有佢份~
Originally posted by coolala2005 at 2006-12-1 23:05:

hey~ 有問題喇~

兩個分區標籤一樣~

各[色]其色、 各[色]其色之"樂而筆淫"
我都有諗過.......
唔緊要啦,入到分區分開哂都得咖喇~
Originally posted by playbr2 at 2006-12-1 23:06:

吾肥會比熊人捉,快快交出你d魚子醬
隻熊人係公定乸先?
Originally posted by playbr2 at 2006-12-1 23:11:

only 用"樂而筆淫"  

and 改成咁樣『 樂而''筆''淫 』 d人就明架喇......

d名要簡而精,吾係會睇到眼花
Originally posted by playbr2 at 2006-12-1 23:23:
游[氣]人間‧頑童俱樂部 都可以only叫番頑童俱樂部 就ok了

d人係有心入黎玩 or 想入黎睇下有咩玩 ,自然會好奇地昅下

游[氣]人間  反而都吾知講乜 , d人又係入左黎先知

所以加'' 游[氣]人間 '' 作簡介不能突出其意

==============================

原來分[酒]、[色]、[財]、[氣]四大區:

那麼''意'' 頭要先行 ... 游[氣]人間  就不用改了

反而把 "樂而筆淫" 放至 [氣] 的後面 , 使[酒]、[色]、[財]、[氣] 突出其串連效果

終於你都發現到........
其實我都有諗過"樂而筆淫" 放喺 [氣] 後面,但因為"樂而筆淫" 係屬於[色]一部份,而將色文放埋喺"各[色]其色"一定好亂,所以要咁分開.......
基本上,[港男]主版上面有[酒]、[色]、[財]、[氣]四大區已經有串連效果,所以寫明"各[色]其色之"樂而筆淫" " 就係咁解~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-1 23:38:

我覺得就咁「酒」、「色」、「財」、「氣」會仲型~
你加多幾個字落去反而有D眼花同畫蛇添足........
同埋請問咩叫  球[財] "球" 戲...........................
本來我一早諗住就咁整,但比d 新會員容知道嘛~
至於畫蛇添足.......玩吓食字咯~
起碼多個人話畫蛇添足好過少一個人留意吖~
球[財] "球" 戲係指賭波心得交流同賭波game 咯~
understand?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。