<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-2 00:08:
Where are you Boy Boy ???

here~~~
Originally posted by playbr2 at 2006-12-2 00:10:

同佢地講講下野,又吾單聲就比外星人捉左........
好多嘢做呀~~~~
好似你咁得閒咩死仔~~~
Originally posted by ckyckk at 2006-12-2 00:12:

比"八爪魚"外星人捉左
開工喇懶雞版主~~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-2 00:34:

D名睇睇吓可以慣 ge........

不過 "球財球氣"........
又 "財" 又 "氣"...............
好似 Overlap 左 ~

球[財]球呀~~~
咁又點會overlap?
Originally posted by ckyckk at 2006-12-2 00:34:

仲以為你同dd教炒"股"心得添
新區陸續有來~
我地"街市地盤佬"d 料點都好過"報紙佬" 小小嘅~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-2 00:35:

Do you understand ?
#45556 ~

你巴閉呀你,兩個post 添呀~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-2 00:40:

............
我睇錯 Sorry..................

BTW,
自由神失蹤左,
EQ 又未表明想唔想做.....
Tera 做D野我更加越來越驚..........
所以呢個版真係.........
don't worry~
有乜心得物post 入去咯,賭波大把人發表啦~
Originally posted by trista_cheong at 2006-12-2 00:50:

感冒中^^

妳公公我病緊都仲做死呀太婆~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-2 00:51:

嘩!你兩個靚仔靚女吖!!:l...
入去收利是~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-12-2 00:54:

要 set 定個版規囉......
否則會有兩個情況發生~~~
1. 無人肯 post / 識 post / 知可以 post ~
2. 太多人 post......個個灌湯........
版規梗要 set,等toro set 啦~
跟住交比你地班精英去follow 咖喇~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。