<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at 2006-12-23 03:03:

設備就好過d supercar添喇, d supercar坐得咁辛苦, 雖然就係鍾意佢夠辛苦

不過, 如果係普通日本車既操控感同反映差好多 (AT)

由其是重油果吓, 吓吓到要kick down先再比到油, 開頭唔知, cut線果時嚇到我標尿
hahahahahahahaha~~~
totally agree ar~~~
the kick down between 普通日本車 & supercar is so difference~
Originally posted by clkgtr at 2006-12-23 03:07:

邊有錢買呢d車吖, 如果有錢買層樓好過喇

如果等我買車, 起碼都係十年八載之後囉
(我岩岩先讀完書)

打機有test course, 直路黎咋喎
啱!逐步逐步嚟啦~
唔駛等到80歲先買物ok 咯~

有心去做,買supercar 有幾難?
一定等你,旨日可待~

算把啦,我玩PS3 隻rage racer 炒車多過吔飯........120km/h 都炒,真車死左99次喇~
Originally posted by clkgtr at 2006-12-23 03:10:

我都試過揸BMW, kick down果下雖然未至於好快, 但係已經比日本車快好多
唔知點解,我好鬼憎BMW 個設計...........
Originally posted by KKBoy at 2006-12-23 03:11:
我老細E+自己出緊個會藉~
咁我地一年$1688~
包:上亞洲之星呢架6星遊輪半價
  食飯半價
  3日2夜的泰國旅行,住6星酒店
  shell油卡每公升平1.1元
  仲有1000美容現金卷
咁我e+就幫我老細傾餐廳~
so想搵你幫幫手~
幫你老細傾餐廳?乜餐廳?
有乜想我幫手?
KK 你寫低先,我會慢慢詳細覆你~
因為好眼訓,要抖抖先,sorry~
聽日見,ok?
Originally posted by gn00987333 at 2006-12-23 03:18:

..............................
......................................
Originally posted by clkgtr at 2006-12-23 03:18:

玩GT3(ps2)/ 等遲d隻GT HD咪有test course可以試下極速囉

我玩GT3 test course都試過 516km/h
嘩?!516km/h 咁堅?!
睡魔急call,聽日繼續啦~
good night~
Originally posted by gn00987333 at 2006-12-23 03:22:

大皇要走啦
咁我唔講野住囉
聽日 whole day online, ok?
Originally posted by gn00987333 at 2006-12-23 17:17:
boyboy又呃我tim.............................
呃你乜呀? 物返左嚟咯~
Originally posted by d228216 at 2006-12-23 13:18:

53歲.... 咪足足大妳1年
我太婆佢59歲咖喇~
Originally posted by BarristerSpring at 2006-12-23 14:08:
anyone???
nobody here now............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。