<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Lyon at 2006-12-26 01:09:

多謝 boy兄 金石良言 & 關心 ~~
小弟諗緊點搞有乜唔明再請教 ~~

嚟緊點睇 ~~ 真係向下去
係唔係去 15000 呀?
衰佬你同我仲駛客氣?
日經下調緊,嚟緊上半年未明朗~
回吐一排應該再上返嘅~
15000又狼左d~
17000左右先啦~
Originally posted by ckyckk at 2006-12-26 01:22:

hahahahahahaha~~~
Merry Christmas~
Originally posted by Lyon at 2006-12-26 01:23:

~ 咁少
你最近如何呀? 有冇新女呀?
病好未?
又準備換車呀?
觀望吓先嘛~ 睇定嚟食永無蝕嘅~
我最近一般啦~ 你有無好嘢介紹?
呢排身體都仲係麻麻............搲哂頭~
我窮到燶咖~ 邊有錢換車噃.......
Originally posted by Lyon at 2006-12-26 01:27:

雞雞最近好鍾意出圖喎 ~~
佢貼圖貼到上哂癮,失控暴走喇~
有可能reply 嘅唔係雞仔佢本人,係佢女友嚟咖~
Originally posted by ckyckk at 2006-12-26 01:33:
知喇~知喇~ 放假吖嘛~
Originally posted by cyc1 at 2006-12-26 01:38:

你最近咪有件好啱你心水,做咩走去NY避世~
真衰~ cyc1兄你硬係要踢爆人~
好啱我心水嗰個唔係喺NY咖~
要盡快過XX "慰妻" lu~
Originally posted by Lyon at 2006-12-26 01:41:

食多d 維他命 C 嘛 ~~
年紀唔細啦, 要開始補養吓 ~~
28歲零36個月咋~~~28歲零36個月咋~~~
Originally posted by ckyckk at 2006-12-26 01:44:
只在分享有趣公仔:
你係................................?
Originally posted by ckyckk at 2006-12-26 01:48:

妖~~ 死仔連我都玩埋~
我以為係"呀掃"呀~~
Originally posted by Lyon at 2006-12-26 01:51:

正當壯年, 都成日病.

唉 ~~~ 縱慾過度啦 ~~
唔關事,係"睡眠過多,煙酒不足"~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。