<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2007-1-12 03:51:

佢真係一個老實人啦
你有個好員工啦boyboy
佢好忠心咖! 超細心,係個人太過多嘢諗,太多顧慮...........
我轉去邊,佢跟到我去邊;我夾萬鎖匙都交比佢 keep,好似親兄弟咁~
以前我唔喺香港,佢幫我 login check post 咖,不過唔出聲咯~
Originally posted by clkgtr at 2007-1-12 03:57:

咁既情況, 你個秘書又真係好尷尬既

如果你話要屌佢屎忽, 我諗佢(當時)都會話................哦!
佢真係鍾意男人咖,仲有個男朋友仔添~
不過無所謂啦,取向呢樣嘢人各有志嘛~
佢地仲助養左30個細路,好得咖~
Originally posted by gn00987333 at 2007-1-12 04:08:

仲咁好人tim
唯一最攞我命係佢織冷衫咯......................
佢骨架好型,如果佢溝女實同我爭嘢食!好彩~
Originally posted by gn00987333 at 2007-1-12 04:12:

boyboy
你搞到我都好想認識佢
哈~ 我兩個女秘書都不知幾聽佢話,買胸圍底褲都問佢邊隻靚~
又唔問吓我...............
Originally posted by clkgtr at 2007-1-12 04:13:

開口中

六合彩又唔見我中
佢初初都驚我知道會反面,後來見到我有d 朋友都係同性戀人士而我又無抗拒,佢先夠胆話我知,其實我一早知 lu,邊有男人同我去bar 玩唔溝女咖~
Originally posted by clkgtr at 2007-1-12 04:17:

知你唔睇, 次次都係一嚟就.........................
一嚟就讚佢靚呀?
Originally posted by gn00987333 at 2007-1-12 04:19:

我都好女性化嫁
得閒可以叫秘書姐姐問我意見架
車~~ 你件小淫棍一定好女性化啦~~~
Originally posted by clkgtr at 2007-1-12 04:22:

呢d野有無乜所謂既, 各人有各人既喜好, 只要唔好走嚟攪我就得喇
佢地又唔會嘅~
知你唔係就唔勉強咖喇~

我地呢班就唔知~
Originally posted by clkgtr at 2007-1-12 04:28:

X2~
Originally posted by clkgtr at 2007-1-12 04:29:
飲左幾枝,我都 喇,聽日見啦,goodnight~~~ ^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。