<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2007-1-17 05:32:

發現爸爸
臨訓一帖:雞仔匿埋喺d 鴨仔堆入面做乜呀?
Originally posted by CharAznable at 2007-1-18 23:05:

其實........我係阿BOYD既另一半囉!
衰仔...............................
Originally posted by CharAznable at 2007-1-19 00:09:

呢D關係到部隊~香港~中國~地球~同埋宇宙既高度機密~呢方面我唔方便透露!

我驚講左出黎我會死得好慘
死仔包又鋪頭又地球防衛隊亂屈一餐..................

唯一真話係你真係會死得好慘~
Originally posted by ckyckk at 2007-1-19 01:33:

嘩~BOYBOY終於搞掂d私事蒲頭喇
未咖.................
不過有人打比我話有件茂利搞搞震叫我睇吓之嘛~
Originally posted by ilovesai666 at 2007-1-19 01:33:

boyboy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hello~ sai sai~
Originally posted by ckyckk at 2007-1-19 01:37:

係咪我先!?
鬼唔望條茂利药房大爆炸炸Q死佢! 防衛隊吖嗱~
Originally posted by Triangel at 2007-1-19 01:42:

茂(迷)利(你)係我
   明架啦
你係除褲之嘛~
我先係迷你~
茂利係嗰件药房界毒瘤~
Originally posted by ckyckk at 2007-1-19 01:43:

咁你又要變身做"咸旦超人"去打救佢
我唔變身做咸旦超人都打救佢咖啦~
Originally posted by ckyckk at 2007-1-22 03:14:

**** Hidden message by originally poster *****

莫非真係gary???
if yes, I will be so gald that he's finally back!!!
cos he's one of our crew, right?
not even him,  I miss all the people been here so much............
Originally posted by belibala at 2007-1-23 01:54:
各位爸打, time to sleep and have fun. 明天見,HS index 21000..................

d佬 and tritri, 甘算唔算三文兩語呀

side bet 6 pts:

tomorrow: 20640

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。