<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-3 21:20:
有冇人呀~~
ab強?
好耐無見,你好嗎?
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-3 21:24:

幾好,我之前都有上黎
我就忙到死咁滯,所以你上嚟我都唔喺度..........sorry呀~
Originally posted by ckyckk at 2007-2-4 03:06:

殊....................................................
疴完仲殊?
Originally posted by ckyckk at 2007-2-4 03:10:

馬沙呀!!!!!!!!!!!!!
係我呀~
馬沙都無password~
係尋晚佢上左我屋企用我a/c 睇相之嘛~
Originally posted by ckyckk at 2007-2-4 03:20:

近日開始多左member upload 日本 pics 上 EF

但質數參差

開始唔知比唔比分好

有d仲離譜到upload露點相
用你地審美眼光作準啦~

多左member upload 日本妹誠為好事,質數方面慢慢培育一下總有突出人材~

唔知頭唔知路嘅比多小小耐性教導吓啦,佢地都以"套圖之神"為目標嘛~

比分有鬆有緊,鼓勵一下比小小都得,精彩多迴響就加多d 啦~
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 20:03:

咁我唔知要等幾耐先有人
係咯~ 都唔知要等幾耐先有人...........
Originally posted by 小小康 at 2007-2-4 21:26:

SORRY,LATE FOR RELPY
有呀,連撐十二個鐘,幾乎死咁滯.....
休息夠未咖?
唔休息夠對身體唔好咖~
Originally posted by CharAznable at 2007-2-5 01:45:
阿BOYD~你o向唔o向度呀?  
你聽唔聽到我呼喚梗你呀?  
聽到就俾d反應我啦!
不過唔好舉起你中間戈隻手指喎!
Originally posted by CharAznable at 2007-2-5 01:45:
阿BOYD~你o向唔o向度呀?  
你聽唔聽到我呼喚梗你呀?  
聽到就俾d反應我啦!
不過唔好舉起你中間戈隻手指喎!
呢個世界有樣嘢叫電話咖~
無人聽就留言啦,d電話喺車我懶去攞嘛....
我會check voice mail 咖喇~

有事快稟、無事退朝~

P.S. 禮拜四早d 起身,陪我去試車呀~ 呀雞同呀手電小王子都去呀~
照舊,試完去君記tea,又去食曲奇餅呀~
詳情電聯~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-2-5 02:49:

hihihihihi
heyheyheyheyhey
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。