<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2007-2-7 01:43:

GTR係咁樣o架嘛

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 1a60&download=1
gtr 快d 轉頭像啦~
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-7 01:44:

元朗B仔..
去左試車嘛~
599 demo car..............
不過要等9個月,打尖都半年~
Originally posted by AWU at 2007-2-7 01:46:

會唔會比人BANo架?
要你示範玩BAN就會~
Originally posted by clkgtr at 2007-2-7 01:53:

有無又死火呀
無,反應一流~
車廂panel 好齊料,好靚女!
Originally posted by AWU at 2007-2-7 01:53:

599 demo car係點o架??
即係有件叫經理嘅茂利坐喺你隔離陪你試咯.............
demo car = show car,好多嘢無得搞,淨揸..........
個f-1 superfast 波箱超掂!
Originally posted by clkgtr at 2007-2-7 01:58:

[IMG]http://i72.photobucket.com...
我直頭想比五舊條茂利叫佢自己打的返新世界中心~
Originally posted by coolala2005 at 2007-2-7 01:56:

佢offline喇~~~~
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-7 02:00:

閉.....玩大左...玩到dd嬲tim~
乜料呀?
Originally posted by AWU at 2007-2-7 02:02:

仲有f-1 superfast波箱..............
Originally posted by clkgtr at 2007-2-7 02:03:

如果冇記錯, 好似重快過ENZO個波箱
反應快enzo 成7秒!
第一部街車有f-1 superfast波箱,掂到暈~~~
我淨係唔鍾意個車尾,太maserati feel...............
Originally posted by clkgtr at 2007-2-7 02:04:

你一腳伸佢落車囉
識咖~
friend 嚟咖~
如果唔係邊有得咁夜試車呀~
夜晚試車真係好好feel............
Originally posted by coolala2005 at 2007-2-7 02:08:

DD off左~ 但個名仍然o向上面~ 所以rain rain 咪以為DD唔出聲囉~

我估咖喳~~~~
咁小事?!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。