<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2007-2-7 02:07:

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... heckmodpost=1941418
d 佬打JJ?
Originally posted by coolala2005 at 2007-2-7 01:59:

嘩~~ 講真好鬼肉酸喎~~

幾高級都係假~~~~
Originally posted by clkgtr at 2007-2-7 02:12:

7秒
你指係邊方面呀

呢d波箱最正就自動幫你加腳油落去

其實講真, 我就覺得360,430果d靚仔d
論殼,我真無俱興趣,太斯文feel,身形無360, 430 咁惹火~
佢個selling point 真係個gear box 同 panel 內籠,外表斯文feel 但內裏超猛~
7秒係指波檔pick up 介入反應,場車一樣~
Originally posted by gn00987333 at 2007-2-7 02:19:
回來一下
部電腦超hand
勁想開波
部電腦夠期喇?
Originally posted by gn00987333 at 2007-2-7 02:21:
真係每三秒hand一下
有小小火tim
唔通中毒?
Originally posted by CharAznable at 2007-2-7 02:21:
阿boyd~!
點?
Originally posted by gn00987333 at 2007-2-7 02:22:

唔知啊
但就憑我自己個腦諗就係個碟機壞左
點一點佢就成部電腦hand哂
一係拆左個碟機出嚟先咯............
好過成部電腦hang 吖~
Originally posted by clkgtr at 2007-2-7 02:24:

要咁耐嫁
定係我唔知係咩意思呢
波檔同波檔轉換之間有2000-3000轉差距,尤其3->4 波.........
呢部嘢完全無呢個問題,以我揸開嘅感覺判斷,同360有成7秒相差咖~
Originally posted by gn00987333 at 2007-2-7 02:24:

唔知啊
我已降火了
我是冷靜專家
一係幫部電腦敷冰啦~
Originally posted by CharAznable at 2007-2-7 02:25:
星期4去試戈架係咩車黎咖?
aston martin vanquish s. v12 version~
齊齊扮占士邦~
Originally posted by clkgtr at 2007-2-7 02:31:

識既又唔同

咁你兩個換位咪得囉

夜晚飛車就飛車喇, 扮咩夜晚試車吖
換位?no way~~~~
我死都唔比佢揸~

無~~~無d 咁嘅事,我小boyboy 安全駕駛遵守交通規則人所共知咖啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。