<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by guswan at 2007-2-10 02:44:
boyboy,AA, 大家身體好
唔只身體好,仲時運高~
Originally posted by guswan at 2007-2-10 02:45:

揼jj? 痛啊
A佬身經百戰,佢慣咖喇~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-2-10 02:47:

外膚內服 , 美顏又潤膚~~
咁樣氹女嘅理由真係一絕~~~
Originally posted by guswan at 2007-2-10 02:48:

返左ef成個星期啦,
呢期好忙,屋企又上唔到網成個月.....

大家唔好咁生補好無?
成班都係咁禮貌"周周"咖啦~
Originally posted by Lyon at 2007-2-10 02:50:

你話點咪點囉, 呢度我最尊重你o架 ~~
你真不愧係我生命中最視為瑰寶嘅益友、仲係EF嘅靈魂、人類嘅希望~~~
Originally posted by guswan at 2007-2-10 02:51:

好多女都會信架,以為同燕窩差唔多
所以過年送禮燕窩可以慳番,一於送即食精啦~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-2-10 02:52:

寫文姐 , 你當d女白痴咩
咪以為d 女咁高智慧得咖~
氹女係男人天職呀~
Originally posted by guswan at 2007-2-10 02:55:

一滴就100碗飯,1/4包米....
所以埃塞俄比亞無理由飢荒..............
Originally posted by Lyon at 2007-2-10 02:57:

我睇完 ~~ 笑到流眼水呀, 大哥 ~~

我直頭覺得同你相逢恨晚啦 ~~
冷靜d!用人性控制你嘅獸性呀~ 人類同地球靠你咖喇~~~

我知道塵世間有你呢個英雄豪傑已經不枉此生喇~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-2-10 02:59:

淫水可以壯陽架~~
咁你就嗱嗱聲揾d 攞去賣,叫"甘肛神油"!
發達喇你~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。