<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-2-11 20:40:

聽都未聽過
sony vgn-g188gn/b..............
bath, back later~^^
Originally posted by d228216 at 2007-2-11 20:43:

X ?? 幾吋, 有冇死點
46",check 過哂 ok~
Originally posted by d228216 at 2007-2-11 20:45:

手提腦....未用過
唉...............貪靚仔之過,遲早攝枱腳...........
Originally posted by d228216 at 2007-2-11 20:47:

40" 都可以幫你要咗佢......46"就冇咁大間屋
咁又唔駛,至多春銘送鬼左佢出去咯...........
本來諗住擺去另一個竇,但係嗰邊d 嘢又懶得郁.........
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-11 20:50:

該煨﹐做咩你會有vista ga?????

我好想玩佢呀
係?
咁留番比妳玩咯~
好嘢~ 總算無浪費~~~

btw, 妳啱啱先買左部新notebook,呢部妳用嚟玩啦~
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-11 20:54:

我慣o左用盡方法搞到我自己想玩ge game ga ma~~~

用Wii 黎keep fit 岩晒~~~ 合我意~~

如果第時Wii有d 專出黎for 女仔keep fit 專針對女仔不同部位keep fit ﹐但係又兼備娛樂性ge game 就好啦~~

咁呀擺o係廳當電腦mon 得唔得呀 ??? 我幫你整~~~
妳真係無記性......... 我d 電腦同游戲機喺書房咖嘛大帝,已經4個 mon 喇.............
又擺喺廳.................咁就三部喇.........開豐澤咩...........?
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-11 20:56:

另一個竇………

baby 我一陣去新葡京玩呀﹐佢今晚開幕~~

上次去賭場成班男人狂望住我…… 今次著得密實d~
哼!
玩還玩,小心d 呀~
有乜就打比我啦~
今次駛唔駛我揾人貼身保護妳呀? 打個電話好方便咋~
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-11 21:00:

我部notebook 太渣… 除o左記筆記打文章同睇A 片()﹐我唔會玩佢lu~~~

baby 你o個部係咪咁ga ???

妳鍾意啦~ 呢部用嚟玩咯~

我嗰部 wallpaper 無花咖~
Originally posted by d228216 at 2007-2-11 21:04:

我估都係...................................
我認同........................................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。