<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by guswan at 2007-2-22 00:26:

你係大定小?
我邊大邊細咖................
Originally posted by kakeidevil at 2007-2-22 00:28:

我跟"潮州痴漢"學既
我就跟 "潮州硬漢"學嘅
Originally posted by 小小康 at 2007-2-22 00:31:

痴痴呆呆,坐埋一檯
加埋件 "潮州柱男",呢個組合就真係一絕~
Originally posted by 小小康 at 2007-2-22 00:33:

呢隻股幾有潛力!!!!
集團痴漢呀~~~~~
Originally posted by 小小康 at 2007-2-22 00:39:

柱男噃~ 有價有市有升值潛力咖~~~~
Originally posted by 小小康 at 2007-2-22 00:43:

係咪有市先?
一定有市啦~~~
嗱~ 你掟碌柱上網trade,trade 吓 trade 吓分分鐘島主都有得你做呀~~~
Originally posted by 小小康 at 2007-2-22 00:52:

宜家等我去yahoo o到拍賣先
發達咯~~~~
小小康可以改名叫"康島主"咯~~~
Originally posted by kakeidevil at 2007-2-22 00:57:

我今日都係處... waka
但我唔想做島主........
有冇其他揀?
唔想做"島主"咁可能會做"倒屎"噃............因為個島分分鐘未有渠.........
Originally posted by 小小康 at 2007-2-22 01:03:

教主得唔得?
覺覺豬就得~
Originally posted by belibala at 2007-2-22 01:04:

唔信, 聽日去九龍城D潮州鋪講呢2個字, 包同你開年
beli~
咁................可能聽日ab强會去九龍城抽水~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。