<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by belibala at 2007-2-27 00:27:
anna R太thin, 俾我見到brian實打鳩佢玩弄愛情,如彩boyboy你唔係甘既人
btw, 平時星期曰冇乜野睇個喎可能D女知大皇到,博入宮呢
last nite飲乜?Dom Perignon
都唔係吖,anna R 肥返啦~
感情事又好難講對錯嘅~

傻佬,年假嘛~ 有好多公司都未開工咖,例如model 公司~
但因為有d 公司要開工,反而少左d 九唔搭八人,d 女先玩得盡興咖~
呢d 叫輸經驗喇~

last nite 主打:montrachet grand ~
Originally posted by d228216 at 2007-2-27 00:50:

荒淫無道
我齋睇之嘛~
Originally posted by clkgtr at 2007-2-27 00:54:

咁變態
睇都變態?
Originally posted by belibala at 2007-2-27 00:54:

蒲精即係蒲精小弟甘拜下風
Trista, OK la, 幫你tum到佢講真話啦............重話食麵
比你讚就預左,比你氹都預左~

打追魂call 嘅人一早知啦~
有幾多件仔有着落都知添...........
我物食餐蛋麵咯~
Originally posted by d228216 at 2007-2-27 00:54:

我齋睇之嘛~淨係d佬同佢地玩, 我冇多手嫁
係呀係呀~~~~
Originally posted by clkgtr at 2007-2-27 00:57:

有做唔做嚮度睇, 重唔變態
我文靜吖嘛~
Originally posted by belibala at 2007-2-27 01:02:

點解唔叫點心??
仲嚟?!
唔通我真係食餐蛋麵咩大佬.............
Originally posted by d228216 at 2007-2-27 01:03:

係就正呀
車~~~~ 你要去乜時間都有着落啦~
Originally posted by clkgtr at 2007-2-27 01:07:

咁就真係要小心d先得喇
放鬆d,無咁痛咖~
Originally posted by belibala at 2007-2-27 01:08:

頂,甘都俾你睇穿一個動作唔可以重復做 (97家有喜事)
你個古惑仔~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。