<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 CharAznable 於 2009-2-17 11:31 PM 發表

自由神大哥!果邊佢o地太吵,所以我聽唔到全部,只係聽到契媽話佢醒o左,剛剛先收線
Thanks God~
原帖由 ckyckk 於 2009-2-18 05:56 AM 發表

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=195217&highlight=ceci

好簡簞,呢個 post 係星定模 ?

貼咩版我真係唔覺有咩咁大問題囉

唔通我又要入去兇個版友咩 ...
奇實以前 EF 的 NetMod,   係吾係 如  d佬 里埋響Studio 同d model 影個d 硬照 叫 Net模 ??
原帖由 便秘人 於 2009-2-18 06:10 AM 發表

who know?... 不過你敢多年有冇聽過d佬話去,或想去扑野????
原帖由 ckyckk 於 2009-2-18 06:25 AM 發表

呢樣你就要問返創版果兩位 d 佬喇 ( d8984 & d228216 )

不過記憶中果時好似連"自拍兵團"都未有

點知   我個時仲未出世

原帖由 便秘人 於 2009-2-18 06:31 AM 發表

佢d 囡, 係日日有司機車去比佢揀
依家, 跟d 佬搵食o既北方佳麗, 多達十萬人, 係全港最權威o既淫媒介紹所
佢間淫媒介紹所駛吾駛比Tax 架, 要比Tax 就容囉
原帖由 d228216 於 2009-2-18 12:00 PM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
話 時 話,
原 來 天 星 碼 頭 拆 左 我 都 吾 知!

本帖隱藏的內容需要積分高於 6667 才可瀏覽

原帖由 kinz 於 2009-2-18 11:13 AM 發表

最俾貼果d大多數重視分數 , 大家加分又唔同標準, 太多灰色地帶, 越版又變成合理化

其實不計較嘅「分享」先係互聯網上所有論壇直得存在嘅直正意義........

我都唔明點解個個入到嚟都係要分數, 其實邊有 ...
大多數的,
都 是 候 住 entfun d 全 長 超 清 晰 版
原帖由 d228216 於 2009-2-18 02:18 PM 發表

全部廢話, 除咗依句

再 尋 一 個 balance 吧!
好 一 句 全 部 廢 話,
收 工... 訓 覺...
原帖由 nbn 於 2009-2-18 11:15 PM 發表

你當我係tritri咩
有100age
你地個個都old過我, 大隻過我
連你刀學d佬蝦人地

原帖由 ckyckk 於 2009-2-20 11:28 PM 發表

你向我示愛

人地害羞架
你兩終於刷出火花,可喜可賀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。