<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 Lee3 於 2009-4-19 05:30 AM 發表

偷渡mai duck 囖
本來 duck, 可惜他的春袋太大, 過不到女海關法眼!
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 d228216 於 2009-4-23 01:14 AM 發表
無那那ヌ
你又唔聽~
都話叫你班友咪淨打公仔架啦
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 belibala 於 2009-4-23 01:43 AM 發表

每個人都有唔同嘅 point of view..............可能堅哥近排心情唔好呢...............俾係我, 如果心情唔好, 你講一個字我都可能嬲啦..........唔信你問吓笨tri 吖 ...
拿拿拿.. 乜意義先~
原帖由 ckp1117 於 2009-4-23 03:51 AM 發表

無啦啦又罵交,之前kt,ak,而家到kinz
一人少句,睇透d,大家都玩得開心d
敢你之前都唔開心架,邊個醫返好你架

評分次數

• ckyckk

原帖由 ckyckk 於 2009-4-23 04:22 AM 發表

我近權都好唔開心,你有冇咩良方妙藥介紹俾我
原帖由 ckyckk 於 2009-4-23 04:22 AM 發表

我近權都好唔開心,你有冇咩良方妙藥介紹俾我
Stephy做左方太你當然唔開心啦,
尋日先有機會睇完 美廚 Stephy 贏左 CK妹個鼻,
講真禾,思琦真係cute過方太好多好多好多倍
原帖由 ckyckk 於 2009-4-23 04:31 AM 發表

神棍爺 ~ 請指點小弟迷津

人心隔肚皮,我越來越唔識何謂真心、誰是假意
你問個神棍,
佢都有名你叫架啦
原帖由 ckyckk 於 2009-4-23 04:36 AM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
你搵返Lala出泥至講啦, 米玩我啦。。米嚇我呀。。
原帖由 Lee3 於 2009-4-23 08:40 AM 發表
wake up everyone
I'm awake... How about you?   What about you?  Where are you?  How are you?  What are you?  See you....
原帖由 Lee3 於 2009-4-23 05:45 AM 發表

看你要的是真心的假意,或者是假意的真心
真 心 就 是 真 心 的 真 心..  
假 意 就 是 虛 假 的 假 意...

做 乜 要 搞 到 咁 L 複 雜!
就 因 為  現 實 生 活 中 太 複 雜,
你, 我, 就 選 擇 在 這 個 虛 幻 世 界 中,
找 點 角 落 避 世 逃 情 ...

誰 不 知 這 角 落 又 再 一 次 被 侵 攻, 破 壞
赤 子 之 心, 可 能 不 會 在 雞 世 界 內 找 到,
不 過,  如 果 左 這 小 小 角 落 內 找 不 到 的 話,
頑 童 俱 樂 都 可 以 會 就 此 消 失 !
我 想 這 絕 不 是 頑 童 始 創 人 返 黎 後 希 望 見 到 的!

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。