<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 kakeidevil 於 2008-9-16 09:47 AM 發表:

練他媽的葵花寶典
跌到咁傷,練乜都冇用...

原帖由 d228216 於 2008-9-16 10:25 AM 發表:
tritri
乜你仲咁開心,
原帖由 Lee3 於 2008-9-16 11:10 AM 發表:

美國就來pk了
pk, 至多眯飛搏在街上,
爲什麽要話美國飛搏在街上? 都冇興ga
原帖由 BOYDWAN 於 2008-9-16 11:19 AM 發表:

心有餘而力不足呢.........
有機會可以面對大危機其實係我地最嚮往嘅挑戰, 真係搵錢都比唔上呢種感覺咖........
可惜時不與我......好想取消休假呢.......

我只覺得無奈, 點解唔聽央行峰會預報而要聽聯儲 ...
依D叫: 冇野比健康更重要,
睇黎不久將來,
會有更大危機擁現,
到時你再現身救市仲未遲
原帖由 Lee3 於 2008-9-16 11:32 AM 發表:

還對外?現在樓市死了,現在銀行也跟著死了,我們就快就要破產了,還對外。11月,多麽遙遠的未來啊。
再加上十一月大選, 唉................

吾.... 話之佢, 不如揾幾套四仔減壓仲好!
原帖由 Lee3 於 2008-9-16 11:36 AM 發表:

mccain當選,他就會和俄國槓上,那時候,不敢想象
衣度d麻甩佬咁迷 Palin,  眯飛博在Palin上曪
原帖由 e_e 於 2008-9-16 11:44 AM 發表:
邊個咁麻甩???
方圓十里, 凡有JJ 的,都咁麻甩

原帖由 e_e 於 2008-9-16 11:55 AM 發表:
你嚇我呀??? 咁佢咪50%支持???
錯,令外個50% 的女仕們,都是 Anti-Hillary的! 所以佢地都吾理三七廿一,飛搏埋 McCain-Palin 果度
"Lehman was only incompetent enough to blow up and destroy themselves, where as Bear's degree of incompetence was enough to threaten the entire financial system," Ritholtz said.

What kind of B.S. is that?
原帖由 Lee3 於 2008-9-16 12:02 PM 發表:

大選?我是說我十一月生日啦。
其實他們提名palin是很聰明的,因爲如果說palin不夠經驗當副總統,那obama又有什麽可以當總統呢?
咁佢誤打誤衝當選點算!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。