<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Dow 跌 778, 下跌輻度大過 911

1   09/17/2001   -684
2   04/14/2000   -617
3   10/27/1997   -554
4   08/31/1998   -512
5   10/19/1987   -508

原帖由 d228216 於 2008-9-30 11:39 AM 發表:

未.......反彈比預期小, 下午開市可能會再插水, 今朝入的執4格都要走...
  咁博...
原帖由 Edgar_Davids 於 2008-9-30 11:58 AM 發表:
美腳還能站在世界第一大腳位置多久呢…………??
第一大腳 = 天殘腳....
原帖由 d228216 於 2008-9-30 12:04 PM 發表:

冇啦, 信譽破產
我著草返黎, 住响你度先得吾得?
原帖由 d228216 於 2008-9-30 12:34 PM 發表:

你住貨倉啦
你個貨倉堆埋咁多籃籌股, 边度夠位呀
原帖由 Lee3 於 2008-9-30 12:58 PM 發表:

天堂?
你睇, D佬有 三十幾萬音響 Blu-Ray 組合, 都係用 部VCD 招咐客人乍!
吾知部收音機有冇 AM/FM?

原帖由 akakak777 於 2008-9-30 11:32 PM 發表:
**** 本內容被作者隱藏 *****
唔比

本帖隱藏的內容需要積分高於 1.0E+34 才可瀏覽

原帖由 ktwu2007 於 2008-9-30 11:51 PM 發表:

我都唔知點解會死......
可能中左毒
Try VLC Player
http://www.videolan.org/vlc/
原帖由 ckyckk 於 2008-10-1 12:09 AM 發表:

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 50000 才可瀏覽
原帖由 ktwu2007 於 2008-10-1 12:21 AM 發表:

你裝完, 有無開過 xcity
無哂反應
down 左先, 再用 VLC 睇啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。