<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2006-4-14 17:11:

yes
which team??
D隊有撚矛,個個買哂重生球員!!!!!!!!
Originally posted by CHECSS at 2006-4-14 17:14:

阿仙奴 :
                       ...
而家玩到2016喇~我以前係咁排架~↓↓

干尼                        卡斯特唐
                       卡拉c奧路
        barreto
                                    舒偉恩史迪加
                 馬斯查蘭奴
基阿連尼                                   matto
               vargas     a.費迪南
                        費爾
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-14 17:33:

其實點玩嫁
我好笨嫁
可唔可以teach我啊
你未玩過
Originally posted by ckyckk at 2006-4-14 17:48:

你比我
係wo,話時話,你點知我msn??
Originally posted by CHECSS at 2006-4-14 19:09:

only know 舒偉恩史迪加 , a.費迪南 and 費爾
我鍾意玩d唔出名既球員

前6個attack都可以升到紅色..u can try try
Originally posted by CHECSS at 2006-4-14 19:18:

who ????????????????
干尼(psc果個黑鬼~)                      卡斯特唐(swedwn左腳仔,射罰球一流)
                       卡拉c奧路(巴勒莫~)
        barreto(巴拉龜cmf,萬能球員)
                                    舒偉恩史迪加

馬斯查蘭奴(阿根廷防中,曼聯傳買佢果個)
Originally posted by ckyckk at 2006-4-14 19:24:

上次話過你知啦
唔記得左..
Originally posted by ckyckk at 2006-4-14 19:31:

上google search kakeidevil就有
Originally posted by ckyckk at 2006-4-14 19:39:

但我add唔到你
做左手腳
na ar..i have u bo~

[email protected]~
Originally posted by 155220 at 2006-4-14 20:17:
back
小人一個~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。