<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-27 01:46:
到正題。小弟認為[頑童俱樂部]再無存在必要...........
咁我地呢班無得醫既精神病患者想o係港男吹水點算??
再開過個post??
如果又發生d咁既事係咪又咁做??
坦白講!唔多唔少因為有boy boy你先吸引到我入黎。
記得你未做版主已經識你!o係吹水 post 大家吹得幾開心,你仲好受歡迎添。

到你做左版主(一個超好人既版主),我地就係因為你,我地先會團結同齊心!
你都識講"班仔係無辜,我無理由放棄佢地",你都話唔會放棄我地,點解要咁做先?
我真係唔想見到[頑童俱樂部]結業!如果咁樣,可能會搞到我地散哂!你想見到咁樣咩?

不過點都好喇,好多謝港男令我識到咁多新又好好既朋友!
當然唔少我地既大皇boy boy你喇!多謝你牙
多謝咁多位識小弟既朋友~我唔會忘記你地架!!

頑童俱樂部!再見喇!!

紅魔仔

[ Last edited by kakeidevil on 2006-5-27 at 02:24 AM ]
衣食同享,鐵血同當!!
Originally posted by 新AV學賤人 at 2006-5-29 23:28:

好掛住你
我都好掛住你牙賤人
Originally posted by gn00987333 at 2006-5-31 01:20:
今日好靜啊
搞到好想訓
訓啦
番黎喇
想!
邊個投唔想?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-4 23:58:

唔好問啦 ... 公平嫁.... 你有你投..佢有佢點投......唔係要迫人投好
對!我錯了
Originally posted by coolala2005 at 2006-6-4 23:59:

我! 唔好問點解~
我無諗住向任何人解釋任何野~
我要講o既係咁多~
哦...
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-5 20:15:

我知
因為你係老人
一個冇"引"用既老人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。