<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 d228216 於 2008-9-11 01:28 AM 發表:
比我吊到爆
d叔叔下次唔好咁啦
好容易罵咩咀
原帖由 e_e 於 2008-9-11 01:29 AM 發表:

唔係呀 , 我做左myradio會員~~

甘甘
UID:144379註冊日期:7-8-2008上次訪問:10-9-2008 23:34最後發表:12-9-2008 01:16在線時間:總計在線 19.5 小時, 本月在線 6.5 小時 http://www.hkre ...
做咩做會員,有著數咩
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-11 01:30 AM 發表:

你聽萬世 / 森美移動
今日聽個個好似係叫喪do男
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-11 01:29 AM 發表:

gn 只愛聽淫叫
點會呢
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-11 01:34 AM 發表:

我只上去個 forum 炸版同爆粗
佢有 d 囡囡相都幾好睇
今日聽到個個好似叫咩do Angel活動,煩住人地女仔之餘,仲要話人,真係好冇禮貌
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-11 01:41 AM 發表:

做人咁認真會死
但禮貌係對人既一種尊重,唔識尊重人,咁仲有咩可以令人尊重自己,當人地唔尊重佢既時候,佢就cut人電話
咁就睇得出佢個人幾冇人品
去沖涼
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-11 01:49 AM 發表:

這個係佢個節目玩法, 當中的聲帶係有剪輯及加聲效,
當然他的做法不會負合大眾的口味, 聽電台, 上 chat room, 都是當娛樂好了吧
我接受唔到俾人咁玩法,仲要三唔識7咁俾人玩
所以我唔多聽903
如果要聽,我多數會聽森美
原帖由 ATX-828 於 2008-9-11 02:22 AM 發表:

係就好囉
轉頭像
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。