<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-11 03:06 AM 發表:

有咩人做
在我心中,只看見胡琳
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-11 03:09 AM 發表:

綠野仙縱, 你睇左
偷偷地去睇左
原帖由 ckyckk 於 2008-9-11 03:09 AM 發表:

成個 body 挨落去抱住 黃長發
殺殺殺
原帖由 ckyckk 於 2008-9-11 03:09 AM 發表:

成個 body 挨落去抱住 黃長發
下 星 期 推 出 新 碟 的 胡 琳 日 前 拍 攝 新 歌 《 東 風 》 的 無 線 版 MV , 找 來 黃 長 發 擔 任 男 主 角 , 兩 人 雖 然 沒 有 親 嘴 鏡 頭 , 但 就 有 親 密 接 觸 。
導 演 要 求 胡 琳 替 長 發 按 摩 , 更 要 賣 大 包 送 「 波 餅 」 , 讓 他 倚 在 胸 前 , 事 後 問 胡 琳 會否 尷 尬 ? 她 笑 說 : 「 好 在 之 前 係活 動 度 合 作 過 , 大 家 又 係 係 外 國 返  , 所 以 唔 怕 尷 尬, 只 係 覺 得 好 玩 。 」
http://appledaily.atnext.com/images/apple-photos/apple/20080806/large/06ec7p20a.jpg
原帖由 ckyckk 於 2008-9-11 03:17 AM 發表:

益晒條假法國佬
個黃長發隻手放後少少就殺左佢
原帖由 ckyckk 於 2008-9-11 03:17 AM 發表:

益晒條假法國佬
爸爸
net模啊
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
原帖由 ckyckk 於 2008-9-11 03:21 AM 發表:

俾差人拉架

拉左有排都見唔到 bianca
我當然唔會自己出手啦
我用我既念力,自然就會成功
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-11 03:21 AM 發表:

我大 gn 幾十歲到
唔會掛,你大我十幾我都信,大我幾十我就唔信
原帖由 ckyckk 於 2008-9-11 03:28 AM 發表:

人各有"志"

各有前因莫"羡"人呀
送多張
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

爸爸你鍾意邊個
原帖由 ktwu2007 於 2008-9-11 03:29 AM 發表:

gn, 禽日林 (峄)係mk有 簽碟會, 你知唔知
唔知
問我男星,我未到個個階段
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。