<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2008-9-18 11:28 PM 發表:
可能果日送個囡囡俾你呢
佢咁尊一,點會要
原帖由 R-Star 於 2008-9-18 11:31 PM 發表:

好~
等我叫佢地送埋俾我先 (而且又唔駛夾錢請食飯)
如果係熟o個班梗係高調啦, 不過依班識得一年, 佢地圍內本身熟d

你o係聖誕老人? ...
我係boxing day生日
原帖由 R-Star 於 2008-9-18 11:32 PM 發表:

唔通又認錯我係rated-r

雖然個女仔幾好, 不過都係自己搵好d
之前聽你講野,好似係有過女朋友
原帖由 Triangel 於 2008-9-18 11:34 PM 發表:

間屋就冇, 個位就唔敢包
係唔係個電腦位
原帖由 R-Star 於 2008-9-18 11:36 PM 發表:

中學時o既野喇
近幾年都係努力讀書+學音樂, 冇錢冇時間拍拖
原帖由 oz2 於 2008-9-18 11:37 PM 發表:
我要到夢中見"奧井"啦,886

原帖由 自由神 於 2008-9-18 11:38 PM 發表:
學音樂好呀
我都想學嫁,無銀無底無得學咋
我比較鍾意學跳舞
原帖由 d228216 於 2008-9-18 11:41 PM 發表:

我就比較鍾意跳茶舞
跳茶舞咁有節奏感
我多數亂跳
原帖由 akakak777 於 2008-9-18 11:44 PM 發表:

ak
原帖由 d228216 於 2008-9-18 11:45 PM 發表:
跳茶舞係用手跳
隻腳都要郁架嗎
我見d伯伯跳得好柔架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。