<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
係時候去訓囉
原帖由 CharAznable 於 2008-12-28 10:21 PM 發表
有冇人啊?好悶啊
雖然過左八分鐘,不過,我係到
原帖由 CharAznable 於 2008-12-28 10:32 PM 發表
hi! gn你好嗎?
好啊,你係叫馬沙哥哥啊呵
原帖由 ckp1117 於 2008-12-28 10:33 PM 發表

我上次好似見過你
上次係邊次
gem個次
原帖由 CharAznable 於 2008-12-28 10:36 PM 發表
叫我馬沙ok啦,我聽boyd講過你好多次囉
講我好八掛呢
原帖由 CharAznable 於 2008-12-28 10:39 PM 發表
唔係吖,boyd週不時都講你地ge嘢,佢話同你地好開心ga
真架
boy爸真係一個現實同網上都光明正大既人
http://hk.youtube.com/watch?v=2jDSNQqxMpY&feature=related

今日事情如不順 今日問題如不盡
像處圈中圈 了斷也了不斷
若今日你倦了 頹然哭 容許我送贈暖
准我漫漫長路末端亦如初戀
當日熱情燃不盡 今日熱情仍不盡
就算怎都好 你願我更加願
共跨盡冷及暖甜和酸 才可以算是共存
能共患難 才是活得認真的有緣

#抬頭吧 相信愛 你便能飛
 敢交出 你會創出傳奇 變幻人生是避無可避
 卻沒人可驅使愛別離(這份情愛卻永不會死)
 抬頭吧 黑暗過 會是晨曦 懷著樂觀 總有轉機
 今天珍惜今天 逢凝望我心所愛的你
 我已彷彿會飛(能敖翔天和地)
(我已彷彿會飛 你眼睛牽我飛) #

今日像明日一樣 今日任何日一樣
就算怎辛酸 愛護你 我甘願
沒揀擇冷或暖 甜和酸
晴天雨季 缺或圓
全部受落 才是活得真正全

Repeat ##

原帖由 CharAznable 於 2008-12-28 10:44 PM 發表
我都唔知典解咁多年朋友佢都唔同我地講佢ge嘢,如果唔係佢ge電腦我地真係咩都唔知,佢做人太辛苦呀
做人辛苦,做偉人更辛苦,不應只理他的事,應全心全意幫助他,不竟大家也不是他,不會知道他下一步會怎做,但無論他做什麼,我也會支持
因為他是我認同的人
原帖由 CharAznable 於 2008-12-28 10:47 PM 發表
呢家成村人唔睬我,話我好鬧boyd個女人,真係看唔過眼吖
不應鬧
因大皇願用愛去包容一切,就算看不過眼,也是大皇自己的做事方法,不應介入
原帖由 自由神 於 2008-12-28 10:51 PM 發表
你既心情我明白同理解既
神哥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。