<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 belibala 於 2009-5-2 12:46 AM 發表

梗係冇資格啦.......................你係我地嘅仔仔, 又點可以用朋友兄弟相稱呢
炮叔,做仔既,個心仲痛
睇住個家散,自己又冇能力做到咩
原帖由 sfxc0000 於 2009-5-2 12:56 AM 發表
如果用肥堡黎做例子,老實講,我同佢出去影相,我自己睇到既事係,佢十分之自我
我一開始認識佢,就聽好多兵團既人講佢
每樣事都係自私自利,但我信佢有得改,
依加佢慢慢改善緊,但一開始俾人既印象唔好,就要用好長時間接受返佢
好多時,係我地呢到,佢個人冇咩野,但你同tritri加分俾佢既速度太快,令好多人(包括我)
都好不滿,更加曾經令我覺得,呢到好似變左一個可以好快認識到版主同好快加分既地方
我知你地係為左大家開心而做事,但加分呢類事,對於一個玩分既論壇黎講,係好大既事
因為你都睇到,兵團個邊,個個都真係出去影相,影完,一個貼都係六~十二分左右,會加到二十以上既更加少
但到左呢邊,一張相六分,就算係我自己眼中,都覺得寧願係呢邊貼好過去兵團個邊,
個個人都出去影,但得到既待遇不同,當然會唔開心
我自問都好想要分,但我有冇不斷狂貼相,不斷求你地加多d
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 01:08 AM 發表
比小小耐性啦, 我打緊嘢
吾皇早安
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 01:18 AM 發表

死忍爛忍我做唔到
盲目訶諛奉承我辦不到
算我有負你所託

你返黎就好
我任務己了,終可回歸平淡 。
雞爸做返一個普通會員就好,我唔想你再太多負擔
做返我其中一個爸爸就可以
原帖由 belibala 於 2009-5-2 01:16 AM 發表
明天開早........訓啦
點都好, 萬大事有商量, 咪一個二個走咗去就算..............唔啱傾到啱啦

boy glad u r back and hope can talk 2 u sometime, take care ...
炮叔再見
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 01:29 AM 發表
佢成日都衰手多呢,係到打左句求分既字眼,之後先見你地加分
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 01:29 AM 發表
個邊既事都攞過黎講係因為,呢區同個區有好多誤會出現左
原帖由 Triangel 於 2009-5-2 01:32 AM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
我個陣唔追貼,返黎見邊頁就係個頁回,未必睇到
原帖由 Triangel 於 2009-5-2 01:35 AM 發表

開始加分的是我
其實重點唔係加分個個,係要分既本人好多人唔鍾意
所以你地加左分就關你地事
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 01:37 AM 發表

咁佢做錯啲咩 ?
求分有咩錯 ?
加分又有乜唔啱 ?
點解啲人要圍佢 ?
圍佢嗰幾個有冇喺度求過分 ? ( T 君除外 )
你估尋晚我地一視同仁的話,佢又會唔會俾人圍 ? ...
求分冇錯,但佢本人唔多受歡迎,做咩都會令人唔滿意
我都曾經求過分,但有冇人話我
你認識既係網上肥堡,我認識既係現實加網上,兩個合埋就變左壞個邊
冇可否認咁講分唔開現實同網上,但我兩個肥堡都識哂,又係同一個人,我點可以分開佢,只係諗好個邊講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。