<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 04:41 AM 發表

hahaha~
你呢d 唔係叫唔著喎, 雞仔~
真正嘅答案, 你都仲未答到我呢~
係一個由心而答嘅答案, 唔係呢5個"論點"呀~

1.不懂放開懷抱, 不是錯, 是愚蠢, 不會放開自己令自己好過, 又點去以身作則去放 ...
我仲係到
皇爸,我要去訓啦
原帖由 Triangel 於 2009-5-2 05:09 AM 發表
睇落最適合做下一任頑童楂fit人的是gn
龍頭仲係你
我是剛起來啊
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 05:18 AM 發表
首先我要表明嘅係, 我唔係康復而回歸.
有好多嘢, 我未能夠記得返, 再者, 發生乜嘢事, 我完全唔理解, 亦掌握唔到.
我雖然只係小角色一名, 但係似乎我嘅出現, 令好多人急不及待想呼出一口冤氣.
我唔理版主又好, 會員 ...
咁講架
我都係想講下少少意見喳,雖然會好唔岩聽,不過,好過等到好大事件先講,咁樣仲會冇彎轉
原帖由 e_e 於 2009-5-2 03:40 PM 發表

>>>既然無本事獨大, 點解唔求共存?
有人想獨大咩 , 近排真係唔覺喎

>>>都係嗰句, 我反對分岐, 槍口應該對外
所以就可以壓制異見???
點啊第一代宅男
原帖由 e_e 於 2009-5-2 03:49 PM 發表

http://item.slide.com/r/1/37/i/acA570Vx7z9d5CglrcXbOuseIkZ9Mkhi/
唔太有興趣,不過身短通常會發育得好好
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-2 03:49 PM 發表

你個不該
愛愛
原帖由 e_e 於 2009-5-2 03:58 PM 發表

我ed人又唔識玩手段 玩人緣 , 係識呢d架咋
(我覺得面對矮妹 , 會覺得自己特別 "偉大" 羅)
玩上邊個兩樣野,邊有人咁有機心啊
如果咁樣諗人,基本上係陰謀論
自己個心冇事,絕對唔會咁樣諗人啦
睇黎甘甘你都唔係幾純波
玩矮妹咁會覺得自己偉大呢
你自己本身都高啦
原帖由 kakeidevil 於 2009-5-2 04:13 PM 發表

你講緊胡琳咋....
俾你發現左tim
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。