<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 自由神 於 2009-5-30 12:41 AM 發表
你唔想應咋下話
唔會掛,我唔夠訓個陣直頭應唔到
原帖由 自由神 於 2009-5-30 12:45 AM 發表
哈~咁訓多d啦衰仔
又奪一個衰字
原帖由 自由神 於 2009-5-30 12:47 AM 發表
哈~順口姐
我先後係你同boy爸奪得呢個讚許
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-30 12:48 AM 發表

全 75的女人寵公價 200蚊. 轉機 360攻, 都要800蚊
黑雞, 每一個伺服器都係得2,3隻.....點會唔貴.
隻女孤真係唔知值幾多, 好似要用一套卡換.
75女人寵既公價好耐之前已經變左,轉機都冇咁貴,你360攻大約5xx就有
黑雞我就冇,唔知市價,因為好少人賣出黎
女狐就好普遍
原帖由 Triangel 於 2009-5-30 12:52 AM 發表
~ 今 日d HotDog  好 鬼 好 賣~  排 晒 長 龍~  唔 講 住~ 搵 銀 緊 要~    
咁你食左飯未啊
原帖由 自由神 於 2009-5-30 12:52 AM 發表
勁呢
我仲係boy爸到勇奪[死仔]名號
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-30 12:55 AM 發表

唔知呀. 我升左上 u, 就停左玩.....
d 野又唔想賤賣..... 點知.......
可唔可以講下, 魔力依家仲係咪好似石器咁o奇模式玩法?
魔力2既玩法同魔力1差唔多,只係多左d寵,仲有係咩都要點數卡
個身得二十格,成日掉廢野俾你,夠膽死賣魔石賣2蚊(game錢)粒
不過如果你係隻game入邊識搵錢,就可以賣俾人
依加game錢個價仲係好高
原帖由 碌葛扯旗 於 2009-5-30 12:55 AM 發表

點解嫁
原帖由 自由神 於 2009-5-30 12:59 AM 發表
無奈.....
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-30 12:58 AM 發表

其實, 隻雞同其他雞一樣樣, 只係顏色唔同. 真係呃錢.
有可能能力好d掛,記得最貴可以過千蚊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。