<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 21:54:3 A; G! u& h* K& e& a2 ]
立法會議員梁耀忠曾說過一句: 臭坑出...
% t' W% o% Q9 |  t$ a! G唯有靠9哥你喇~* n: }4 {, V" t, O' E  H5 S$ V& f
再唔系由我和我細佬舖排多次像之前的劇目(乜乜青山區果單野)出黎提高留言率喇
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-13 22:09:
$ n5 ?' u9 L4 |0 U- w: U03年本人初入EF時,大概是這樣:
3 Y+ C! y2 W$ e8 E' E
; |6 J8 n2 \; g$ [7 g...
* x0 n/ l: X# X& }, j咁甘爺認為改革得好唔好呢?
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-10-13 22:18:
; R$ P: J, `/ X$ \我好想知你個topic係比人問d乜野?d人問既野都怪怪地既,冇心機睇
8 H7 z1 l- N6 |& K
乜都問得架~
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-13 22:20:
$ l, p  @6 d) g+ P5 H
. _, _0 r2 V5 l/ r. @( d* b  P9 H其實我成日同自己講,以EF現時的規模,民情己經不錯.... `; }/ D; v3 f' }; `3 m
但我始終懷緬小國寡民時的EF...
' O% h. u4 P0 d3 z9 f正如小鎮居民通常比大城市的人友善...
% B( x6 t7 u( @3 i6 K) C
齊懷念過去,齊共度患難日子總有樂趣~
Originally posted by CHECSS at 2005-10-13 22:25:
( N+ G" U& ]9 S1 X4 C0 z- e5 P  e7 W& F! l
咁好
) C8 u0 C1 v- ]& E& B有乜咁好?
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-13 22:34:. }2 r- W( K4 _3 k; o4 Z

1 H& o# S: m4 \: l我以前住元朗,家陣東區
) [# }9 T* u/ ?$ N( I$ s兩地差異,親身體驗...
. v1 L$ P- \3 q/ d9 l" b" z; P
haha~我初初來gf家住都有D唔慣,就是房子少了楝樓梯.......
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:43:1 G! J! }0 Y( C( N. P

" ]& A" P! H# y  Y; P9 h4 H" R5 b清揚兄你的新0麥頭"紐約洋基隊"令我懷念住在New York的日子......
# k8 m/ d. A( T我的0麥頭型嗎???7 C1 }+ \8 L  A4 a
我近來喜愛特大棒球衫,所以用了"洋基隊"來表達我近來的喜好~
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:43:
/ j0 p/ D! S' ?+ |0 I+ [7 A+ p4 o3 ~, C/ p2 _2 O
清揚兄你的新0麥頭"紐約洋基隊"令我懷念住在New York的日子......
6 z/ _+ @3 a" ]- p+ Q. a對住人生經驗丰富的9哥你,我只是死"口靚"仔一名,所以不要叫甚麼清揚兄了,比面既叫清揚便算,唔比面既學某人咁叫癲佬一樣OK~
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:51:
# V) j* ~4 H1 A. [, g$ T- x
/ O( w: e# e9 J3 Q"青山行館高級病人區"是青山Forum獨有的社區...:cool:
/ _: B3 }/ _( Z/ s& V# c如果能有咁高留言數,我唔介意比人當我痴架(反正都唔系),HAHAHA~~
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:58:5 S. I. e- U& O! U

! A- r, s5 E) v: y: g虛長幾歲, 何足掛齒...
$ [1 C! Q( R; Y; |# }, W有緣結識便是朋友
. T$ s1 O8 I+ @( K1 N1 }! `
乜叫虛長幾歲???
, [& K* E# w2 A% _太深既中文我唔明架~
6 f6 E2 Q0 h, s3 o( s6 s冇計,中學時期冇中文科,我今日能書寫流利中文全賴長輩教導及補習.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。