<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-30 21:49:

我唔係唔支持民主,只係本身依個plan對高分o個d唔公平
以清揚為例,佢已經成日搵人笨,令到自己隊波不斷升級,佢又以高兩級黎選人,第時拎第一都唔奇而本身話放 z-zone 球員,係因為唔想佢waste晒d勁人; 但而家d勁人去晒d低級人度,而d低級人如 godson, dagamex2, wer 等又係唔轉陣o既人, 俾左d好球員佢地,情況同o係 z-zone 度根本冇分別
p.s. 如果最終方案係咁,我都冇所謂,我只係想講下放球員o既目的唔可以完全達到,而且亦都有佢唔公平o既地方我都係講到咁多,講得唔岩唔好插我  
吹咩
佢地唔同z-zone,Z-zone系植物人,佢地只是遊牧民族~:cool:
冇野系完全fair既

[ Last edited by 清揚 on 2005-12-30 at 10:02 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by fantesticming05 at 2005-12-30 22:55:

照你咁講.............邊個都唔比會唔會係最好................
佢不嬲都想:cool:
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2005-12-30 23:31:

邊個都唔比都係一個方法..............佢咁諗都好正常~
我都想,但我唔甘心一個植物人keep住D大將唔用,與其咁不如將D大將分出來給一些有志之仕逐鹿爭雄la,ex.你及X
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-30 23:44:

我只係希望放左人之後, godson, wer, dagamex2 都有心打好d, 我就冇問題喇
godson & dagamex2 會盡量抽時間的(我地系ICQ開會時傾過下):cool:
'性版討論區"
1.J. Stackhouse trade C. Paul
2.Ridnour trade B. Davis
3.Ridnour trade A.mill~
'性版討論區"
godson~
1.J. Childress trade K. Garnett...............
2.J. Childress trade P. J.Brown
3.J. Childress trade Ku. Thomas
'性版討論區"
Dagame~
1.K. Martin trade  Stojakovic
2.K. Martin trade  S. Abdur-Rahim
3.K. Martin trade A. Miller
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-1 19:51:
1 月 2 日當天嘅球隊排名決定....
搞...
我地是否要令ming下降多些呢?
'性版討論區"
Originally posted by laukaileung at 2006-1-1 21:56:
>.<
u are???
'性版討論區"
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-1 22:04:
都唔知點選好......
bosh~:cool:
A. Nocioni

[ Last edited by 清揚 on 2006-1-1 at 10:07 PM ]
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。