<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fantesticming05 at 2006-1-1 22:29:

呢個我知.........但係bosh比godson攞左啦 ~
godson~
1.J. Childress trade K. Garnett...............
2.J. Childress trade P. J.Brown
3.J. Childress trade Ku. Thomas
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
我~
1.J. Stackhouse trade C. Paul
2.Ridnour trade B. Davis
3.Ridnour trade A.mill~
若以上三人被換掉而換人對像是S. Abdur-Rahim的話,我將會棄權~

godson~
1.J. Childress trade K. Garnett...............
2.J. Childress trade P. J.Brown
3.J. Childress trade Ku. Thomas

Dagame~
1.K. Martin trade  Stojakovic
2.K. Martin trade  S. Abdur-Rahim
3.K. Martin trade A. Miller
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-1 23:11:

我本來計好晒要轉人﹐點知我返了...
If u smell what the Darth Vader is cooking~
我萬事俱備,只欠Okafor~
'性版討論區"
艾力克
你可否另ming的rank下降些?
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-1 23:24:

i add payton deliberately
不過既然計依個week o既 final 成績,又想輸俾你
嬴你都好o既,等你可以低過清揚
佢一定低過我架la~
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-1 23:28:
既然我排緊第一,我想知到時我仲有咩人可以揀?
哥頓:cool:
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-1 23:31:

打埋聽日 (week 9) 就計排名喇
佢要自己輸先得

唉.. z-zone 唔換人都嬴倒 ming
z-zone 係咪 keep 倒頭6 都唔會俾人拆呀?
ming會win~:cool:
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-1 23:37:

I picked S.Blake because he is playing today, but it was too late...
節哀順變
p.s小心由Duncan,Gasol,okafor,Mihm,D.West組成的黑暗Blk力量:cool:
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-1 23:37:

I picked S.Blake because he is playing today, but it was too late...
我與你之戰將是一場極為刺激的比賽,我期待着:cool:
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-2 09:27:

如果我今日系用JAMES POSEY既話應該有60%機會贏到SHUTUP
你叠埋心水同我鬥吧la~:cool:
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。