<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
暫定人選:
wer - kg
degame - Stojakovic
x - Baron Davis
terryjog - bosh
godson - P. J.Brown
ming - C.Paul
vader - miller
unicom - Howard
shutup - 艾度華客/哥頓~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-3 15:38:

我冇講過我要邊個
未到14號我都唔會post出黎

你又知秋兄要邊個?
遲D解,收工,返屋企先:cool:
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-3 15:38:

我冇講過我要邊個
未到14號我都唔會post出黎

你又知秋兄要邊個?
你諗下有乜計應付呂布仲好:cool:88
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-3 15:45:

呂布唔係好早死架咩?
我唔覺得有必要諗計對付人, 大家想方不同 :cool:

z-zone 果然係我黑星
今week我必敗,你會win:cool:
'性版討論區"
Originally posted by 151515 at 2006-1-3 18:49:

Can u go to 頑童?
go 左喇
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-3 15:45:

呂布唔係好早死架咩?
我唔覺得有必要諗計對付人, 大家想方不同 :cool:

z-zone 果然係我黑星
艾兄:
丫你估下哥頓/艾杜好D,還是A.wall好D la拿?
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-3 19:32:

乜唔係古登or古頓咩?
我對 gooden 冇興趣
亦都冇諗住放 walker
咁你繼續攬住隻肥豬走難la~
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-3 20:01:

佢好適合做後備
我一定唔會留呢D爛袋貨:cool:
'性版討論區"
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-3 22:34:
覆番你哋先前問嘅問題

1. 出咗 post 就唔改得,唔好意思,DagameX2 單嘢唔係佢自己出 post 嘅,一係就 唔改按清揚嘅次序換人,一係就當清揚亂嗡按新嘅次序換人,但係就要罰清揚,你哋兩個傾掂之後通合我
2. shut up 問原先話 drop 嘅人如果呢兩個禮拜 drop 咗點算,呢個係我之前諗漏咗嘅。既然已經有人已經將話 drop 嘅人換咗第二個﹙cv 果單嘢﹚,就一於將佢換番嚟果個人 drop 嚟換啦

3. 清揚唔該指定 drop 邊一個人,我唔可以俾你視乎 add 到邊個人先決定 drop 邊個

4. 雖然無人講話同唔同意我修改過之後嘅議題二,不過你哋一個二個都出晒 post 話 add 邊個 drop 邊個,我當你哋無問題照去嫁喇
Da-game之後自動現身話唔改得就算ㄚ麻~
你理我ㄚ~
總知有C.paul就掉house la~
得番Miller就掉Ridnour la~
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-3 22:38:
罰清揚?
點罰呀?
大佬~
好心就唔好成日叫我call佢上黎寸你地la~haha~
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。