<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-6 10:45:

﹙一﹚        CANT CUT LIST 原本嘅作...
不如而家試下先~
得既當然好~
唔得既就要提前取消個行動~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-6 10:57:
想問如果我用 A 球員換 z-zone o既 B 球員, 咁我個 A 球員係會去 z-zone 度, 定一話係去 fa 架?
去fa咪又爭餐死
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-6 10:58:

點解唔得就要取消?
我都講過啦, 去到 22-24號, hughes 都可能提早復出啦
k.g,STJKV,davis放唔到出黎=wer第一選會是c.paul/bosh..........
如此類推~
去到第5-4位已冇甚麼人可轉,即是話再免強進行下去只會令整le次序大亂~
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-6 11:01:

HUGHES呢D級數既人吾值得我為他去等1-2個月。要吾要都無所謂啦。

本來個呢個禮拜對清楊都好有鬥心﹐而家搞到我無晒心機添。
我見到你個AK-47已想死
'性版討論區"
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-6 11:06:

會先去 wavier list,過咗兩日無人要先去 fa,不過當然係要個球員唔响我幫 Z-ZONE 整嘅果張組軍名單度啦﹙p.s. 每個人有權提出一次反對﹚
我地可看看那張組軍名單嗎???
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-6 11:07:

你覺得岩用既未出價 lor ... 條件:SA   PF/C  人
你應該去接受智力測驗
'性版討論區"
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-6 11:48:

反對我整果張組軍名單內面其中一名哥員,例如我揀中個你咗好耐嘅球員,唔想個球員俾 Z-ZONE 凍結咗,你咪死人都反對囉﹙不過同時會俾人知道你中邊一個球員 ﹚
秋生好毒
'性版討論區"
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-6 11:50:

既然得我同你未講要邊個, 不如快d搞埋去, 唔駛煩咁耐啦, 我相信好多人都同意
至於我簽邊個, 亦都要等埋你張list先決定倒~
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-6 12:01:
1月22號﹐特別令人期待。

1) GODSON 復仇記﹐新舊戰神大戰。
2) 秋生對步行者
3) MING少對艾兄。
............我是黑武士
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-6 12:01:
1月22號﹐特別令人期待。

水魚W 對 隱形Z
當隱形戰機(Z)遇上核子潛艇(W)時

[ Last edited by 清揚 on 2006-1-6 at 12:10 PM ]
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League ( 26FUN Sports League )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。