<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-7 09:51 PM:

估吾到...艾兄... *嘆息*
你係咪想講 sbk 呀?
一返到黎就睇倒個咁o既消息
Originally posted by 清揚 at 2006-4-7 04:30 PM:

有,但唔教你,想睇你死好耐
咁你教我啦
AH day-to-day 聽日唔知有冇得出, sbk 收 league
連強項 3分 同 pts 都冇埋

一切都不在我掌握之內
Originally posted by 清揚 at 2006-4-8 09:55 AM:

唔好意思,你前途似咁
明年努力

try my best la
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-8 07:38 AM:

的確好突然... 我都'登'你可惜。
佢一早都話腳趾痛, 想做手術好耐, 但佢明明講好左話 off-season 先做嘛
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-8 10:48 AM:

你既 神奇 5 人 上場喇 (WILCOX﹐ODOM﹐ PARKER﹐ MILLER ﹐ MAGGETTE) 。。。

好驚呢D吾穩定但有機會發顛既人。
暫時只得 to 反勝
fg% 竟然一樣係 0.4375
parker, miller 打得好就得
maggette 有得上場就ok啦
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-8 10:55 AM:

你真係夠晒黑﹐MAGGETTE扭計...

我覺得你吾係果D坐以待斃幾人。你會再轉幾個人對付我...
尋晚都已經轉左, 等o個5個人打埋先再諗
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-8 11:22 AM:

我 SET 好 FORMATION 等你
咁你唔好轉人喇喎
bryant 30分
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-8 11:54 AM:

for 聽日多數都吾轉喇

60 pts game

maggette 真係唔出?
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-8 12:15 PM:

i think he returns his next game... if u really want to win this week u might wanna drop him. But in long run for games next week u should keep him
i won't drop him anyway
不過我需要佢今場o既數據

暫時追番 fg%, to
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-8 12:52 PM:

but I have widened the gap of p...
你玩得咁積極仲點追喎

t-mac -> marbury -> harrington -> sbk -> maggette

認命唔認輸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。