<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-28 22:01:

呀耳,版主並唔係用嚟滿足你自己慾望嘅職位呀~
咁我都做啦....個L個都話做
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-28 22:10:

你做...............愛啦死嘢~
即係唔L受我玩啦
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-28 22:15:

你想點L玩吖?我受你~
我要玩周周.....即係9up
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-28 22:20:

以你"江湖地位",你想點玩都得啦兄弟~~
一個字:"撐"~:cool:
咁OK啦,我就做番車展女郎個post
做乜L野版主呀...癡L線...

收工啦...CU
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-28 22:42:

see you la "大頑童"~
做乜L野版主唔係話你同埋現任版主...真係CU啦
骨摩玲...骨摩玲.....
Originally posted by 機密 at 2005-11-29 12:00:

係呀,忙到想死添呀! 所以呢排只可以做CD-Rom囉! 昨晚有DD時間又見到九兄咪打下招呼囉! 唔好意思,漏左同各弟兄打招呼添! 呵呵...hello~!~!
你好呀,外星人
Originally posted by 機密 at 2005-11-30 09:55:

所以我向來都話『以德服人』總比...
阿伯...你又不知掉到那裡的一粒星
Originally posted by 機密 at 2005-11-30 10:03:

係呀
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=2&fpage=1
你粒花黎架
Originally posted by 打狗棒 at 2005-11-30 10:08:

我突然覺得自己變左董建華, 比人升左上神檯......
又覺得自己d作品由"蘋果"比人搬左去"大公"......
九華&九公?
算啦.....安穩d咪幾好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。