<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
沖涼先~唔好偷睇﹗
返來啦
Originally posted by joebar at 2005-7-11 11:21 PM:
8 o' @( r& B7 A* q; {) W上次去disco 飲左杯野~~好正~~但係唔知點調$ R) e5 r/ ?! a, T
以我所知有伏特加同檸檬汁~~味似雪碧~~無氣,ok甜同無咩酒味~& j7 c& I# n! y( |* u
灌女一流~~~
( F& j, N: F0 H: Y2 w賤男﹗
Originally posted by william303 at 2005-7-11 11:22 PM:
' M0 @* X# |. D8 m1 h! W9 e; [1 U
Lq 係專賣酒既地方就有,如果要地址,要幫你問,因為以前我全部都係既!
* l- k6 S) ^# _0 ]8 S4 m. g: a/ L6 Q) ~
. Q. {1 Q# X% m) \; s3 G, y, @你做酒bar ﹖
Originally posted by joebar at 2005-7-11 11:25 PM:* B4 [: v( K5 N

5 d: f# f( `& k& P' A) v# ^' I, H3 O& S# `0 V* S' s5 j
灌完唔一定要做咩ga~~~, K- u8 w6 i7 ?6 S- D( t
睇佢地醉到忽下忽下果時d言行都係一種唔錯ga娛樂黎ga.....
' T: D) I5 I% y(我係咪有小小變態呢???)
; W6 G1 z% Z" R' r$ W重賤~
Originally posted by stone86 at 2005-7-11 11:30 PM:% ^4 i& s/ h- v7 ]  c& y- }2 ^: }
我要睡了
7 o, n( ~5 J( y( V6 Kbyebye了
# ?: a" W0 y9 o
Originally posted by VictorTan at 2005-7-11 11:37 PM:- g& _" X* s- J- N, P3 X2 C: [
& O5 f+ b; F+ c9 Y0 r- i. C
: {! T& z+ w2 `) W7 Q  d( s
呢味識飲唔識搞!!!!
/ V$ e4 r* R" x; W3 x4 R% f
我都係~醉左失儀態TIM~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-11 11:38 PM:
: f8 r. N0 }1 p% [) |4 U, e1 i8 {" W: f4 N, f: c% r% \
飲水你就識
  a+ [4 f$ m  l# y8 B
當然識啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-11 11:39 PM:5 h7 l$ X3 \# z" U/ E
2 z5 q3 R( q% s. K" q" M
我都冇醉呀
9 b% j( A5 I1 G. L如果我醉左~會throw other people's mother's shoe好似唔太出得街
2 E' _2 P6 ?9 S0 b  W
; f0 e7 q6 _5 c2 h) C[ Last edited by simen022787 on 2005-7-11 at 11:46 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-11 11:42 PM:0 y3 \& p; d* Q/ C% |
, h5 ~. m0 b# D% j4 [$ p
你識飲咩先??
( }7 ~( k3 }0 p; w0 P% y
汽水
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。