<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-12 07:07 PM:
2 i. {% n; a& c) I0 D6 {
# Q; D: H1 Q4 N/ j) t/ r唔係,
+ y: w# i) R" |$ Y" ?1 F0 j6 W6 o- H4 Y' q% \我知啦><一定係話我超豬扒
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-12 07:09 PM:: i3 l* d: w- c- Z& y
我都閃人喇, 聽日再上黎( |+ a! d6 p/ @7 K
拜拜~~
, d# |' f6 H4 G0 c2 y2 ^1 F88
我一上來﹐全部就走晒
Originally posted by wanmankit at 2005-7-12 07:12 PM:# `1 B+ Z  x5 J) w! Z3 r' }' A3 m
  g* X, _2 [2 U8 m. u$ T. t& O( `' q
有1個-.-今次真係走~8
; B, i* n" l& X+ @* Z, r* N4 B我夠知你有一個細佬啦.........
Originally posted by VictorTan at 2005-7-12 07:13 PM:- U9 _1 W3 C8 z0 M- `8 y

6 S$ v' K% p0 S唔會既!) s) M4 e. y- p7 I4 V1 Y
系正超級豬扒!!!!JOKING ONLY!!!!
- i9 i, ~1 V( D+ x! V/ X  f
好傷我心呀﹐我唔上來啦
Originally posted by VictorTan at 2005-7-12 07:14 PM:
2 D1 H7 i# J: f6 ?
8 r! `6 w! `7 z* m( \& \我系話我啊!!!
9 q, l7 M' @0 O2 n$ {% E& i重傷我心~我更加唔上來
轉左相lu
Originally posted by VictorTan at 2005-7-12 07:26 PM:& @0 L4 g7 n0 H9 o1 x9 `! ^
大眼啊!!!!!WHERE ARE YOU?????
+ X6 r# d% H1 B係度
Originally posted by VictorTan at 2005-7-12 07:29 PM:7 d0 ^! B& p) h# ^4 e
7 M; G4 w: t# [: V
呢個頭像頭先POST過,系嗎????
+ Q( {" T2 k+ L, x6 M1 l
轉左3
Originally posted by twh1110 at 2005-7-12 07:30 PM:* f) ?$ g# c# A3 l% B% v" d! |# J% q  O
7 Z8 g% {: Y8 L8 K4 j' o
影唔影響我地ga??
) s$ d2 Q: D2 D1 |# t% K
影響我呢D低分會員jama
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。