<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by VictorTan at 2005-7-12 07:33 PM:
4 j6 }1 a) o: P3 k1 @  {$ V8 c; e. O% k+ H' M5 {
禁又系!!!!
" ^/ x6 u+ k) H6 L
傷心﹐突然覺得EF離棄我
Originally posted by VictorTan at 2005-7-12 07:36 PM:% `1 m$ ?* Z7 Y

& Y( r5 M( ?. g$ e9 `" k9 X: G+ c  B) z) ~. E. d0 v+ N
禁你要勤力POST好野至得嗎!!!!
0 Q0 g. w* g, u' M) j; S9 X都無野叻
Originally posted by VictorTan at 2005-7-12 07:38 PM:! \8 ]' t2 U/ U; p! @
. V# A/ r) O+ _
找D靚明星相,拿AIO版主系度,請教下詎啦!!!
, G6 t8 ~9 G! E
我得D陳冠希呀﹐余文樂果D﹐arm 唔 arm你地口味﹖=,=
Originally posted by VictorTan at 2005-7-12 07:41 PM:
% T$ H4 j1 B- S9 B& {) J: F
5 C; D) G/ g. J' K0 h唔系我啊!系車神版主!!!!
" z: I* x, _0 n3 u& E/ I
唔係要搞到貼自己D相嗎
Originally posted by VictorTan at 2005-7-12 07:45 PM:# D4 |. \7 w9 ?4 b, I
) P% x* J0 t" N- |1 `
芬芬都教左你啦!!!!
$ o, m7 H) Q/ ~; T/ \
==點叫人wor~呢度大部份都係仔﹐教你化妝好無﹖
Originally posted by twh1110 at 2005-7-12 07:45 PM:
! @; m! `" i& l2 R- Q$ Q" b  V/ f2 l( m
gd idea~
: Q) h% c0 f3 g/ p+ t% k; }5 b  R你死啦
Originally posted by godofcar at 2005-7-12 07:44 PM:
- h( G' ?  o0 k5 z7 d; E; E  T3 J1 N6 Q

4 Z+ ]$ t* V0 x$ R3 d嘩! 大家都好忙, 我都忙, 要溫書準備考試!
1 x- g8 N) f) @/ y& f好好讀書唷﹐如果無係就好似我咁~一無所長﹐等嫁
Originally posted by godofcar at 2005-7-12 07:50 PM:
, W5 |8 a* B# v# R( N
" j& S/ ?3 b; q4 m# A# y! f6 P! v" q, t* n8 J
講下你認爲男仔著咩衫先吸引到女仔囉, 又或者最爭d男仔做d咩野以爲自己好型其實就想作嘔等等, 呢度一定好多人想知道! 一定好受人歡迎!
$ H0 t2 b2 ?& m# |& G4 Z% A
係bor~呢度咁多“一支公”
Originally posted by VictorTan at 2005-7-12 07:55 PM:
3 F; ~5 ]5 J+ `) G0 F' P我食飯先!禁多位遲D我再入黎!!!!BYE!!!
9 A2 o# \7 N: t- @/ M$ b
我要食mumum 啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。