<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wanmankit at 2005-7-12 08:14 PM:+ a! K% |$ e( x" L  d7 f' @
我一黎就post呢d相呀...雀仔
; i& W4 ^, ~$ Q& w9 p3 s" ~好離譜﹗
我完全無聲出...........
Originally posted by brightlee at 2005-7-12 09:39 PM:9 v1 b7 {% r0 F1 i# _
hi everyone...+ A# E" r& {! p6 R3 h9 Y7 F7 G1 W
ai.... I am tired.. I played ball for 2 and 1/2 hr yesterday
1 X/ w0 S" d! Y+ vreally tired
9 f1 F5 p; E' i& S) X: |7 x% D# }唔緊要呀~你都捧住個杯啦~辛苦﹐值得既~1 W* j( C% [) x7 v* b3 w( _7 }
小妹返來
小妹一返來﹐你地.........你地全部就.....走晒
Originally posted by twh1110 at 2005-7-12 09:55 PM:& z' g: W  @  g& a+ E
& j0 u. y3 ~4 U7 l4 R
冇人咩?
) U5 j6 G: K6 ]# T* g6 E/ x, J8 I: R1 Zli 度有個~
' O) E+ F5 Z+ k+ D好野﹗
Originally posted by godofcar at 2005-7-12 09:56 PM:
" i" b' |7 R/ `  t
% E# Q$ }% g7 R$ f  `% S% Z: H8 c$ T* M3 i! Q2 h
我仲響度, 你什麽時候加入這裡的? 我六月走之前都未見過你
: Q4 O9 }; K: Z' Z2 D( I* W* ~+ o
前個幾月掛~唔記得啦~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-12 10:00 PM:. r' x* b+ D9 e5 I
, @' W* f0 w0 L. {
i am here r~
8 U- L2 f  c5 W* ?可唔可以轉一轉你張頭相﹐我見到靚過我果D女仔會妒忌﹗
Originally posted by godofcar at 2005-7-12 10:04 PM:
" @6 O9 x' c, R4 t! c
( X8 o. U+ Y5 L
; s$ F+ P1 J$ i2 U我都應該未同你chat過, 可能放暑假啦, 大家都開始傾巢而出
% h+ l5 P/ _( [# k* Z
我無都書LU
Originally posted by hoho886 at 2005-7-12 10:02 PM:' u$ W& m5 b) g; Y& L7 C
hihi 咁多位!!
, C: h. \' @# J6 x6 m8 n6 C, `8 L. ?hihi
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-12 10:05 PM:  u& k/ l9 c) ~: m; T

# N2 F6 }/ _1 X0 H7 d4 F服務社會
# B4 f; Y1 K* F
呢想我點幫呢呀﹖腦細(大陸口音未介)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。