<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-12 10:56 PM:! S3 u: B- R6 S8 B+ z2 q
. J5 n$ t3 e1 A; G+ J
甘~~~tt..開個topic叫"美少女戰士真人版".....
7 d8 @1 p3 ^# E& ?. [% {............................快D 同我delete晒﹗
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-12 10:58 PM:
+ X. r' v3 k6 z3 ^4 b9 O! o
7 P3 F0 @5 O' _. X) N& ]download 晒 lu~
9 r4 [1 o0 w- A: l- y" r2 U
Originally posted by godofcar at 2005-7-12 11:00 PM:+ E: V! i7 N* c3 G$ \6 |& D: K  }/ w
! D0 S2 ^# w$ W4 e; I
/ o! L  f8 H/ p- o7 r3 j
以前得ta豬同華姐, vivi半個啦, ...
3 L! L6 D; U* g. U! k; Z6 W8 u( c
好快無﹐再係咁我走
Originally posted by godofcar at 2005-7-12 11:04 PM:: z, }  Y. y0 H2 S" P2 f
& U. a2 _$ ?3 u) Q5 q% t
1 f! A% e1 m. U8 N$ Q/ E; P
月月你唔岩啦, 隔硬用MSN send曬d相比我!
/ h% I. v9 {$ \4 L4 j6 h
真的嗎﹖
Originally posted by JCer at 2005-7-12 11:06 PM:4 M% b; K. b+ F) R# s  ?! P0 }

' I9 R: L5 n$ }7 m" G) \; p4 h6 I請點到即止, 無謂傷了和氣
' P1 u5 t+ G* p( L% e8 v2 @JJ,以後都係同你chat icq算啦﹐我今晚想自己一個出哈去﹐88
Originally posted by twh1110 at 2005-7-12 11:11 PM:, T  p7 k& v6 L$ S* E

' b- j/ |& j' A+ m0 e- N" S咁快走既?
* U& p0 l) [, t# w想出去出哈風﹐換3﹐88
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-12 11:13 PM:
) M* u; h6 [6 A, Cgod您玩大左喇
4 R% H; N3 n% E( R0 e- Q無呀﹐係我小氣jama﹐88
無人會掛住我
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-14 01:02 AM:: p2 z$ r3 j3 q! S; u+ @$ \- [) w  }
8 ~5 w2 w- {# b. L
小妹你去左邊黎呀???8 L( z3 a: |" t% S" {
等我仲係咁問邊個蝦你......
6 L& @7 S1 @5 i; @- E
算啦.........過去啦
Originally posted by Asurada129 at 2005-7-14 01:04 AM:5 _. O1 z9 t+ k0 u1 w& D
不如星期日一次過搵~~~now post d 圖...
; T* v$ I2 P- W' D' J& j6 o唔要睇到呢D圖﹗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。