<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-7-19 01:03 AM:
, Z1 m; I2 t# Q5 E2 ?8 J+ q( u8 \4 S" d6 J
但係其實我係講真的...~_~ 呢到同b4都唔同曬有咩癮~_~
; j+ i7 H5 d& z/ p3 Z. h$ c咪多左你呢d好色之人
Originally posted by JCer at 2005-7-19 01:05 AM:
3 @1 X! S# {$ a( V% S- L* ]$ v+ Q( D6 }. d8 p, F6 C
~_~... 算啦...你唔會明~_~1 R( f" }* J2 Q
你又無msn, 我同佢地msn 傾D野反而正經好多~_
4 d8 P  Y" d# b; E
我話你好色jama﹐邊有話其他人
Originally posted by JCer at 2005-7-19 01:07 AM:
! K; }( h: f# S8 m, @! f- D0 n# e9 v- W* O1 ]4 Z. r
何以見得我好色?? 我都想知
; f) A7 I6 i1 C/ F7 W天下烏鴉一樣黑﹐有邊個男人唔好色﹖
Originally posted by JCer at 2005-7-19 01:09 AM:
* w) Y# I4 F5 J4 r9 \+ j5 p' b% ?. D' V
~_~ 咁我所講既 "呢到唔同左" 唔關係咪多左我呢D 好色人事la..., R6 S% E+ X7 Z* a8 ]- ?; z. _
b4重多男仔, 係早排先多左女會員...~_~
) Q) H1 R* s5 L1 H( }6 n) H$ k唔唔﹐算啦算啦
Originally posted by twh1110 at 2005-7-19 01:11 AM:" v2 g& z( K6 S+ ]

0 ]* m6 P) C: S2 w: ?1 e我都聽阿lok講過,話以前好d~
; w* p; {# O; w9 r) ]; S! O
我搞亂檔﹖
Originally posted by at 2005-7-19 01:12 AM:
  ]" r! `, T# N- w  [, f隻雀飛走左?
! D1 F3 L' j" e" Z$ N
飛左去台灣救災
Originally posted by JCer at 2005-7-19 01:12 AM:
1 ^3 h0 o" R( F. p' [0 V/ }& i5 X) A* n3 x  c
X 1000
% ^3 s3 f* @' I8 p轉topic , 再咁講落去,我都可能會...
& C: x7 b: G! [; C+ s4 M1 Q' |
; K3 I  s8 G3 |) e+ Z: Dsimen 聽日有咩攪
& r$ g. Y# l8 c攪野
Originally posted by JCer at 2005-7-19 01:13 AM:# W. l8 z  m& E7 ~7 Z; t; g# d4 Z/ m6 [7 a
4 H' H! h6 v! ]2 q8 G( q; b
傻啦(模模你個)
! ?% x" n+ v, C% r無左你, 呢到咪重死寂~
- m+ p( U' ~7 Z$ u8 w咩頭先﹖唔好亂摸wor!
Originally posted by Rika at 2005-7-19 01:14 AM:- a' z9 z+ [  ^' J, K
Hello
: o4 r% U$ r4 u$ Y& N+ @+ h
叫戀愛板裡面個電臺d人入晒來呢到傾啦
Originally posted by JCer at 2005-7-19 01:14 AM:
  K, p5 r! W! q4 W# }# `. `
. f( o0 ]: n7 u4 r9 K" E6 e 攪咩先
+ @2 ?0 U; E5 I% x% G野lor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。