<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-7-21 02:41 AM:
4 U8 j5 p& v. n' R4 b0 `' |
# ^% \2 U. [3 n$ k5 Q  r呢個好似係台文好野 咁解掛... haha
- V& j7 F1 G: W0 E3 z
係解好野呀~你好吊呀﹐第3聲
Originally posted by johnwu at 2005-7-21 02:40 AM:( x3 w9 n0 l, T  x5 A0 k; P
有無人鐘意周汶琪?
3 L; i- T4 q- h: ~( [, k大導的新寵兒﹖
Originally posted by JCer at 2005-7-21 02:58 AM:3 f2 v6 B% w( F# o
4 t6 A2 o! C3 Z% O' |0 ]
好野呢嫁~~ (肥姐腔)
! V; j) @2 b( R5 r, Z6 C& p- |$ P/ U
做咩小姐今晚咁靜?
9 H) _3 O' e" P5 Q. C5 a2 v0 d1 }唔係呀
Originally posted by simen022787 at 2005-7-21 03:00 AM:
9 C# y& V$ j* c. f' ]
; \( R5 O/ c, j- ~) E唔係呀
8 j* u1 N8 ?# |% ]( W' w
人小小﹐講d muc?
Originally posted by JCer at 2005-7-21 03:02 AM:  `2 p% P: S5 O0 n. M8 _, d" K/ u) ^

/ `3 h# o- w0 ]/ a~_~ 你咁靜...我地會好無引ka..., ^6 O6 ]/ t& V+ d- }- |) \! W: `
5 S' _7 o! a( d9 ^$ ?& T
我想問呢, 周國賢係咪好紅ka ?? (十年無同D少女媾通)
- \, e1 ?4 }" h( A* p算係掛
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 03:03 AM:; U$ S( ?1 d/ ^+ e4 w" p

/ P8 X. C# W+ x( b# p遲d我地約出黎喎,一唔一齊呀??
4 u7 C* {& `' p1 d' @$ `  u3 D玩﹖去邊先﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 03:08 AM:
0 w8 O7 ^9 A+ Q
* M' `; B- N" R5 H唔知呀,可能去食飯,或者飲野,睇戲咁啦
: k; D9 T8 t! `1 `9 y
咁咪可以同你地往哈
Originally posted by johnwu at 2005-7-21 03:11 AM:6 P6 c& g5 {2 ?, |. d+ {
大眼有冇做下net 模, 你禁高, 又大眼
8 J7 T' Q- W# s, A$ L又問﹐唔啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 03:14 AM:
4 L- f4 C9 h# H: b5 \* t1 Z- E5 }' S# C4 T5 I
係呀,咁你想唔想丫??9 Q( C# z( m4 K, S
定係想同我單獨約會丫
0 O* ?1 T$ e2 M8 j6 d我﹖無所謂既﹐至緊要開心
Originally posted by JCer at 2005-7-21 03:26 AM:, _, }2 k( ?3 y& q, g% a, C
小姐 悶到訓 左...
4 H+ \7 E; p8 y: A% s
cd rom哈
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。